PERSBERICHT - 2005-08-31

Nu ook naar Bourg St. Maurice en Bischofshofen

Alpen Expres: comfortabel naar 165 wintersportbestemmingen

Het komende winterseizoen gaat de Alpen Expres naar 165 wintersport bestemmingen in Oostenrijk, Zwitserland, Italië en Frankrijk. De wintersportplaatsen Bourg St. Maurice in Frankrijk en Bischofshofen in Oostenrijk zijn in het programma opgenomen.

Meer comfort
Wie écht wil ontspannen en in alle rust naar de sneeuw wil reizen, kiest voor de Alpen Expres. Dat is al decennia lang de meest comfortabele manier van reizen naar de sneeuw. Zonder stressvolle files, onderweg genieten van de uitstekende service en de prima accommodatie. Kortom, in sneltreinvaart, rechtstreeks vanuit Nederland, naar bestemmingen in Oostenrijk, Frankrijk, Zwitserland en Italië. Zaterdagochtend arriveert de Alpen Expres in de Alpen. De trein brengt de reizigers naar de hoofdstations. Daarna volgt een transfer met comfortabele touringcar / minibus, taxi of aansluitende trein tot aan de vakantieadressen. De Alpen Expres gaat op zaterdagavond terug naar Nederland, waar de trein zondagochtend weer aankomt.

Hotel op rails
Alpen Expres is het enige hotel op rails voor de winter. Passagiers die méér willen dan alleen instappen en weg, maar comfortabel en verzorgd op wintersport willen gaan, zullen de Alpen Expres als een rijdend hotel ervaren. Aan boord is er per rijtuig een eigen steward die de passagier services biedt in zijn coupé zoals het serveren van een drankje en een hapje, de bedden opmaken, het ontbijt serveren. Er zijn accommodaties naar keuze: zitten, liggen, en eigen coupé, de ideale hotelkamer op wielen. De Alpen Expres staat voor reizen in alle rust: 'Als je instapt, ben je op vakantie' . Daar gaat het tenslotte om; vervoer tot aan uw vakantieadres.

De Alpen Expres vertrekt op vrijdag 23 December 2005, donderdag 29 December 2005 en verder iedere vrijdag van 6 januari t/m 10 maart 2006. De opstapplaatsen zijn: Utrecht, s-Hertogenbosch en Venlo. Meer informatie: alpenexpres.nl