AWVN jaarcongres 2005

De Amsterdam Arena is de locatie van het AWVN-jaarcongres dat op 31 augustus plaatsvindt. Een rondleiding door Nederlands bekendste en opvallendste sportstadion is één van de onderdelen van het programma.

Dit jaarlijkse evenement heeft als titel Vernieuwd! Nu nog beter! en staat in het teken van sociale innovatie als groeikans voor ondernemingen. AWVN is er van overtuigd dat bedrijven door middel van sociale innovatie - slimmer werken - hun (arbeids)productiviteit kunnen verbeteren.

De centrale vraag is hoe sociale innovatie op gang kan worden gebracht. Hoe stimuleer je werknemers tot creativiteit? Hoe schep je een innovatieve bedrijfscultuur? Hoe creëer je een inspirerende omgeving? Deze en andere vragen worden door een keur van sprekers vanuit verschillende invalshoeken belicht. Onder meer door Herman Wijffels, voorzitter van de Sociaal-Economische Raad en oud-topman van Rabobank, en door Henk Volberda, bedrijvenkenner en innovatiedeskundige van de Erasmus Universiteit Rotterdam.Het AWVN-jaarcongres zal ook het eerste publieke optreden zijn van Cees van Woudenberg als voorzitter van werkgeversvereniging AWVN. Van Woudenberg, lid van de raad van bestuur van AirFranceKLM, volgt in het voorjaar Rob Prins van AKZO op, die na het vertrek van Bernard Wientjes AWVN het voorzitterschap waarnam. Van Woudenberg is al geruime tijd lid van het bestuur van AWVN.

Het AWVN-jaarcongres op 31 augustus begint om 14.00 uur. De ontvangst begint, in verband met de aan het congres voorafgaande rondleiding door het stadion, om 12.00 uur. Meer info over het programma eind mei op deze website.

Het congres is uitsluitend toegankelijk voor AWVN-leden en genodigden.
Deelname is gratis.

Aanmelden kan door hier het antwoordformulier te downloaden en ingevuld terug te faxen naar AWVN (faxnummer staat op het formulier) óf te wachten op de uitnodiging die medio juni aan AWVN-leden en relaties wordt verzonden.

Vragen?
Bel of mail de AWVN-werkgeverslijn: (023) 510 11 05, werkgeverslijn@awvn.nl