Ondanks dat ik 4,5 jaar onophoudelijk heb gevochten tegen politie en justitie komt nu toch de dag dat mijn ex vrijkomt nl. 9 september.

Hoe hard ik ook gegild heb nadat hij mij met een klauwhamer mijn schedel heeft ingeslagen dat hij opnieuw zal toeslaan, ondernam justitie geen enkele stap. Amper een paar maand later schoot mijn ex op een zeer korte afstand een revolver op mij leeg . Wonder boven wonder heb ik dit overleefd.

Justitie geeft toe en maakt er ook geen geheim van dat ze bang zijn dat mijn ex opnieuw toe zal slaan maar ze willen gewoon wachten totdat dat gebeurt zodat ze hem misschien op heterdaad kunnen betrappen.

Meerderemalen heb ik geprobeerd om bescherming voor mij en de kinderen te krijgen en als ik justitie nu mag geloven hebben ze nu een personal alarm-systeem besteld wat ik om mijn nek kan hangen en mocht mijn ex mij aanvallen dan moet ik op een knopje drukken.

We kunnen er niet onderuit dat het ongeveer 20 minuten gaat duren voordat de politie op de plaats des onheils zal zijn.

De burgemeester van mijn woonplaats heb ik herhaaldelijke keren gesmeekt om in te grijpen maar helaas ook de burgemeester kan mij niet verder helpen.

Van Balkenende heb ik een mail ontvangen waarin hij me veel sterkte wens in de toekomst en dat hij ook niets voor mij kan betekenen.

Minister Donner die in kan springen slaapt waarschijnlijk want op de door de LPF gestelde kamervragen over bescherming, aanpak enz. komen geen antwoorden.

Er wordt weer iemand vrijgelaten waarvan we weten dat het foute boel is en wederom steken de heren die in kunnen springen hun kop in het zand en hopen dat ze gedekt zijn als hij straks toeslaat.

Mariëtte Frericks