Ingezonden persbericht

Nederland heeft een nieuwe dienstverlener: MultiPortal bv

DORDRECHT, 20050826 -- Op woensdag 31 augustus opent MultiPortal bv vanaf 16.30 uur de deuren van het nieuwe kantoor aan de Sluisweg 61 te Dordrecht. Tijdens de feestelijke opening kunnen (potentiële) klanten en leveranciers kennismaken met de diensten die MultiPortal aanbiedt. Ook zal de nieuwe website worden 'gelanceerd' door de wethouder van Economische Zaken van de Gemeente Dordrecht, de heer F.J. van den Oever. MultiPortal is een nieuw concept voor inkoop, facilitaire dienstverlening en parkmanagement. Via de website www.multiportal.nl presenteert het bedrijf een uitgebreide inkoopportefeuille met kortingen voor uiteenlopende facilitaire goederen en diensten, zoals secretariële ondersteuning, afvalinzameling, beveiliging en koeriersdiensten.


Verder richt MultiPortal zich op de totstandbrenging, organisatie en uitvoering van (business)parkmanagement.
Het bedrijf is een nieuwe maar ambitieuze speler op een markt die volop aan het ontwikkelen is. Directeur Léon van Ginneken heeft jarenlange ervaring op het gebied van facility management. Hij heeft MultiPortal opgericht om in te spelen op de groeiende behoefte aan uitbesteding van verschillende bedrijfsvoeringactiviteiten, zowel bij het bedrijfsleven als bij non-profitorganisaties. Klanten kunnen tegen betaling van een kleine jaarlijkse contributie gebruikmaken van een inkooppakket met daarin verschillende facilitaire diensten en middelen. Dit pakket bestaat uit een verzameling raamcontracten waarbij speciale voordelen en kortingen zijn bedongen voor de klanten van MultiPortal.

Naast het aanbieden van facilitaire inkooppakketten, ziet Van Ginneken grote mogelijkheden op het gebied van parkmanagement. Parkmanagement is het georganiseerd beheren van bedrijventerreinen, zodanig dat voor de betrokken partijen behoud en/of verbetering wordt bereikt ten aanzien van de kwaliteit van vastgoed, omgeving en facilitaire processen. Het gehele traject, van initiatief tot en met uitvoering, kan door MultiPortal worden verzorgd.

/// EINDE PERSBERICHT ///




Ingezonden persbericht