KNWV

Nieuwsbericht Watersportverbond


30-8-2005

Zeilsters Marcelien de Koning en Lobke Berkhout worden gehuldigd in Hoorn op het Stadhuis

Op woensdagochtend zullen de kersverse Wereldkampioenen 470 Dames, Marcelien de Koning en Lobke Berkhout rond 11.30 uur op Schiphol arriveren. Het Watersportverbond organiseert direct na aankomst een persconferentie die zal plaatsvinden op Schiphol.
Contact persoon hiervoor is Femke van Straten, Watersportverbond: 06
52420361.

Na een ontvangst door vrienden en familie in de aankomsthal op Zij worden op het stadhuis ontvangen door Burgemeester en Wethouder. Daarna zal er borrel geschonken worden op de Watersportvereniging Hoorn, daar waar het allemaal begon.
De exacte timing voor het middag programma is afhankelijk van het tijdstip van vertrek vanaf Schiphol. Planning stadhuis is 14.30 15.15 uur. Borrel WSV Hoorn 15.15 18.00 uur
Voor het middag programma is Alexandra Verbeek 06 52645610
contactpersoon namens de 470 Klasse Organisatie Nederland.

Indien u interesse heeft om langs te komen op Schiphol, het Stadhuis van Hoorn of op de zeilvereniging, gaarne contact opnemen met
desbetreffende contactpersoon.

Adres Stadhuis Hoorn
Nieuwe Steen 1

1625 HV Hoorn

____________________

Route beschrijving WSV Hoorn
Vanaf de A7 (Amsterdam Leeuwarden) neemt u afslag Hoorn.
U komt dan op de provinciale weg richting Enkhuizen.
U vervolgt de weg alsmaar rechtdoor gedurende een paar kilometer richting Enkhuizen / Havens.
Vervolgens volgt u de borden havens naar rechts. Na een paar honderd meter bij de y-splitsing houdt u links aan (naar boven), hierna gaat u de tweede weg links. (ingang parkeerplaatsen en Julianaparkpark) Rechts aanhouden langs de parkeerplaatsen.
Na een paar honderd meter komt u bij de drempel voor het park, aanbellen, de weg rechts vervolgen, waarna u (door de hekken) het terrein van de WSV oprijdt.
Parkeren in de daarvoor bestemde vakken.

E-mailadres:ned_pr@470.org