PERSBERICHT JUWELENATELIER VAN DEN EERSTEN RVG23 -2005

Sieradentrend

Juwelenatelier Van den Eersten presenteert nieuwe O.K. Trends sieradencollectie

Feestelijke blikvangers voor het najaar

ZAANDAM - The show must go on.het najaar 2005 staat voor Juwelenatelier Van den Eersten geheel in het thema van feest! Met de nieuwe O.K. Trends collectie worden opvallende feestelijke sieraden gepresenteerd, die je kledingoutfit een mooie, smaakvolle finishing touch geven. De O.K. Trends collectie bestaat uit hippe sieradenontwerpen, waarbij variatie in modern materiaalgebruik kenmerkend is. Zo is er gebruik gemaakt van verschillende kleuren zirkonia steen, (natuur)steen, zoetwaterparels, zilver, edelstaal of zelfs art design, hout en rubber. Te koop bij de juwelierszaken door heel Nederland, die deze goede kwaliteit sieraden voor een zeer aantrekkelijke prijs aanbiedt. Het zijn niet alleen sieraden voor elk moment. Ook bijzonder geschikt te dragen als accessoires bij avondkleding of een speciale gelegenheid, voor een trendy glossy party of een feestelijk avondje uit.

Meer dan OK.
Blikvanger is de halsketting gemaakt van trendy donkergroene of zwarte tuleband met witte zoetwaterparels er aan, ook verkrijgbaar in de lichte kleurtinten groen, blauw, roze en wit. Samen met de bijpassende zilveren oorbellen met een witte zoetwaterparel hanger vormt dit een sfeervolle set. Een variant hierop is het model "Waves", waarbij verschillende kleuren zoetwaterparels zijn geregen op edelstaal. Speels detail is dat, wat de naam van het model al bijna verraad, het door dit materiaalgebruik een "golvend" effect om de hals geeft. Dit geldt natuurlijk ook voor het tuleband - model.

"Show"modellen
Daarnaast maken de grote glimmende zilveren gala-ringen met grote middensteen en zirkoniaŽs in de rand je feestelijke outfit helemaal af. Samen met de bijpassende zirkonia hangers of de armband met baquette geslepen zirkonia's is dit een echte "bling-bling" combinatie om mee te showen. Naast een witte en champagne kleur zijn deze sieraden ook in fel roze of blauwe uitvoering gemaakt.

De O.K. Trends collectie gaat verder met een opvallende reeks zoetwaterparel armbanden en kettingen, waarbij veel variatie in kleur en ontwerp aanwezig is. Ook zijn er trendy armbanden en ringen van natuuredelstenen als gekleurde jade, toermalijn, agaat, peridoot, granaat, witte topaas en amethist. Een gewaagde combinatie Ć©n weliswaar voor de liefhebber is de zilveren ketting met een art design rubberen hanger en kleine glimmende zirkonia's. Ook de zilveren ring met ingelegde houtprint en kleine zirkonia steen valt erg op. Of hou je toch liever van de zilveren Duette relatieringen met kleine zirkoniaĀŽs? Voor ieders smaak is er wat wils. Reden te meer om snel een bezoekje aan de juwelier te brengen!

Verkoopadviesprijzen: variƫrend van E 9,-- t/m E 99,--.
De O.K. Trends sieradencollectie is verkrijgbaar in verschillende maten (mt. 16 t/m 19) bij circa 100 juwelierszaken/ dealeradressen in Nederland, en een aantal adressen verspreid door Europa.
Kijk voor meer informatie en verkoopadressen op: www.juwelenindustrie.nl of bel met: tel. nr. (075) - 6559564.
*