Politie Zeeland


---


O-5901-2005 Vernieling auto, Goes

In de Beukenhof in Goes is, op een parkeerplaats, een auto bekrast.
De vernieling vond plaats tussen 16.15 uur en 16.30 uur vanmiddag. Een schadebedrag is niet bekend.


W-5902-2005 Inbraak in vakantiewoning, Koudekerke

Tussen 14.30 en 17.00 uur vanmiddag is ingebroken in een vakantiewoning in het Vebenabos.
Door het ingooien van een ruit is/zijn de dader(s) de woning binnengekomen. Uit de woning zijn diverse goederen weggenomen. O.a. videoapparatuur, een gsm en dvd's. Een schadebedrag is niet bekend.


W-5903-2005 Diefstal uit auto, Ritthem

Op de Schorerpolderweg in Ritthem is vanmiddag tussen 15.25 en 15.30 uur in een geparkeerde auto ingebroken.
Door een ruit te breken is/zijn de dader(s) de auto binnengekomen. Uit de auto zijn persoonlijke papieren, alsmede bankpassen en enkele tientallen euro's weggenomen. Een schadebedrag is niet bekend.


W-5904-2005 Verkeersongeval, Middelburg

Op de Walcherseweg in Middelburg heeft vanmiddag rond 16.14 uur een ongeval plaatsgevonden.
Een 32-jarige vrouw uit Middelburg sloeg bij de kruising met de Laurens Stommesweg (bij een verbod om rechtsaf te slaan) rechtsaf en zag een tegenligger, een 17-jarige Middelburgse bromfietser, over het hoofd. De bromfietser is met verwondingen aan heup en knie overgebracht naar het ziekenhuis. Zijn bromfiets werd volledig vernield. De auto van de vrouw beschadigde licht.


Op de grens van land en water leveren de 1000 medewerkers van politie Zeeland zelfstandig en in samenwerking met anderen een "bijdrage op maat" aan het verbeteren van de veiligheid en leefbaarheid binnen de Zeeuwse samenleving en haar 15 miljoen gasten. Professioneel en integer met afwisselend werk met een wisselende werkdruk tussen wisselende mensen.
Politie Zeeland biedt politiezorg op maat door in elke Zeeuwse gemeente één of meer wijkteams te laten werken. Daarvoor is in elke gemeente een politiebureau.





Politie Zeeland