Universiteit van Amsterdam

Nieuwe ontwikkelingen in de tandheelkunde

Congres Tandheelkunde


woensdag 14 - zaterdag 17 september
Van 15 tot 17 september is de jaarlijkse bijeenkomst van de Centraal Europese en Scandinavische divisies van de International Association for Dental Research. Tijdens het congres worden meer dan 700 presentaties gegeven over een groot scala van onderwerpen in de tandheelkunde. Dit varieert van aan de praktijk gerelateerd onderzoek naar bijvoorbeeld mondspoelmiddelen en nieuwe behandelingstechnieken tegen cariës tot meer fundamenteel onderzoek naar bijvoorbeeld de bacteriën die tandvleesontstekingen veroorzaken. Voorafgaand aan het congres wordt op 14 september een zogeheten Dutch Day georganiseerd, waarin de Nederlandse tandartsen worden bijgeschoold over nieuwe ontwikkelingen op het vakgebied. Het congres wordt georganiseerd door medewerkers van het Academisch Centrum Tandheelkunde Amsterdam (ACTA). ACTA is het samenwerkingsverband van de faculteiten Tandheelkunde van de Universiteit van Amsterdam en de Vrije Universiteit.
Locatie: RAI Congrescentrum, Amsterdam
Voor meer informatie over deelname: Angela van Herk (Congresbureau ICS BV), telefoon: 020-679 3218 of e-mail: a.vanherk@ics-online.nl. Verwijzing: www.acta.nl

Meer informatie over de items in deze agenda kunt u krijgen bij de afdeling Persvoorlichting, tel. 020 - 525 2695, e-mail persvoorlichting@uva.nl. Met vragen over plechtigheden Geneeskunde kunt u contact opnemen met AMC Voorlichting, tel. 020 - 566 2929.