Koninklijke Nederlandse Lawn Tennisbond
Postbus 107
1200 AC Hilversum
Tel: 035-6264100 Fax: 035-6240760
E-mail: knltb@knltb.nl
Homepage: www.knltb.nl



Indien je deze email niet goed ontvangt, klik dan hier voor de webversie

Amersfoort: 2 september 2005

100e Chiquita kids streettennis met antal van der duim en robin haase Swingend tennisspektakel in Leersum

Op woensdag 14 september vindt de 100e editie van de Chiquita Kids Streettennistour plaats. Twee toptennissers uit de AA-Drink Jong Oranje selectie, Antal van der Duim en Robin Haase, laten kinderen die dag op minitennisbanen, met speciale rackets en onder begeleiding van swingende muziek op een speelse manier kennismaken met tennis. De finalisten van het jeugdtoernooi van Roland Garros en Wimbledon krijgen hierbij ondersteuning van een enthousiast straattennisteam van de KNLTB en leden van tennisvereniging Larsheim. Het gratis straattennisspektakel vindt van 14.00 uur tot 17.00 uur plaats op het Kerkplein in het centrum van Leersum en is voor iedereen toegankelijk.

Chiquita Kids Streettennis powered by KNLTB
Het straattennisproject is een initiatief van de Koninklijke Nederlandse Lawn Tennis Bond (KNLTB) en zijn Quality Partner Chiquita Nederland. Alweer voor het derde jaar trekt de Chiquita Kids Streettenniskaravaan door het land. Met dit straattennisproject hebben de KNLTB tennisverenigingen een uniek instrument in handen om jeugdleden te werven. Daarnaast gebruikt de KNLTB het Chiquita Kids Streettennis om zijn breedtesportbeleid te introduceren bij verschillende gemeenten om via deze weg meer kinderen aan het tennissen te krijgen. De KNLTB is inmiddels samenwerkingsverbanden aangegaan met de gemeenten Rotterdam, Arnhem, Zwolle, Enschede, Eindhoven, 's-Hertogenbosch, sportraad Overijssel en de Gelderse Sport Federatie.

100 flesjes AA-Drink
Ter ere van de 100e Chiquita Kids Streettennis gaan de kinderen de uitdaging aan om 100 AA-Drink flesjes in tien minuten tijd omver te tennissen. Met de voorafgaande tennisles van Antal van der Duim en Robin Haase is succes verzekerd!

Voor meer informatie over het Chiquita Kids Streettennis kijkt u op www.knltb.nl.