Gemeente Ameland


Nieuwsberichten

06-09-2005
Bijeenkomst toeristisch actieplan Ameland

Medio juli is het toeristisch actieplan 'Daar gaan we naar toe! Toerisme op Ameland' verschenen. Het plan is opgesteld in opdracht van de Gemeente Ameland, VVV Ameland, Provincie Friesland en het Ministerie van Economische Zaken. Vele collega-ondernemers/ verhuurders hebben direct en indirect meegewerkt aan het tot stand komen van het rapport. Nu is het moment daar om dit nieuwe plan aan u en andere belanghebbenden en betrokkenen te presenteren, te bediscussiëren en tenslotte om uw en een ieders mening over dit plan horen.

Daarom nodigen de ondernemersorganisaties op Ameland, de RECRON, Kon. Horeca Nederland afdeling Ameland, het Midden- en Klein Bedrijf, de Winkeliersverenigingen Hollum en Nes, de Vereniging Groepsverblijven Ameland en de VVV Ameland alle ondernemers / verhuurders uit voor een gezamenlijke en openbare bijeenkomst op woensdagavond 14 september aanstaande. De avond begint om 19:30 uur en vindt plaats in De Boeg, Klein Vaarwaterweg 114 te Buren.

Als u wilt komen dan kunt u dit even laten weten via een e-mail aan info@vvvameland.nl . Een samenvatting van het toeristisch actieplan kunt u downloaden van de VVV-website www.vvvameland.nl (kopje 'VVV' en klikken op button 'Toeristisch actieplan).

---

© 2005 Gemeente Ameland