Gemeente Enschede

Eerste stap in de start van de bouw van het Enschede Muziekkwartier

maandag 12-09-2005

Gezamenlijk persbericht van Enschede Muziekkwartier en Gemeente Enschede

De Coöperatie Muziekkwartier Enschede (het samenwerkingsverband van Podium Twente, Orkest van het Oosten, Nationale Reisopera, Muziekschool Twente, Poppodium Atak en Saxion Conservatorium) en de Gemeente Enschede informeren u woensdagavond 14 september 2005, van 18.30 tot 19.30 uur, over de verwezenlijking van het Enschede Muziekkwartier met een feestelijke en informatieve bijeenkomst in de foyer van het Muziekcentrum gelegen aan Noorderhagen 27 te Enschede.

Na deze informatieve bijeenkomst in het Muziekcentrum, waar de nieuwe website van het Muziekkwartier wordt gepresenteerd, worden vervolgens op de toekomstige locatie van het Muziekkwartier twee informatiebouwborden onthuld door wethouder J. Hassink van de gemeente Enschede .

Na de ontvangst in het Muziekcentrum, vanaf 18.30 uur, zal de heer P. Boorsma, voorzitter Raad van Commissarissen Muziekkwartier, om 19.00 uur het welkomstwoord richten tot omwonenden van het Muziekkwartier, amateur-muziekverenigingen uit Enschede en speciale genodigden. Aansluitend zal tevens de nieuwe website van het Muziekkwartier met een virtuele rondgang over en door het nieuwe gebouw gepresenteerd worden. In de foyer is ook een maquette van het nieuwe complex aanwezig.

Om 19.30 uur worden onder begeleiding van showband Viebèrgo de twee informatiebouwborden, aan de Wenninkgaarde en aan de Korte Hengelosestraat, onthuld door wethouder J. Hassink van de Gemeente Enschede.

Programma:

18.30 uur Ontvangst in de foyer van het Muziekcentrum

19.00 uur Welkomstwoord Dhr. P. Boorsma,voorzitter Raad van Commissarissen Muziekkwartier

19.20 uur Presentatie nieuwe website Muziekkwartier

19.30 uur Vertrek, onder begeleiding van de Showband Viebèrgo, naar de bouwinformatieborden waar
wethouder J. Hassink van de gemeente Enschede de bouwborden onthult.


---