Gemeente Dordrecht

Geachte redactie,

KPN en gemeente Dordrecht gaan een glasvezelnetwerk aanleggen op enkele bedrijventerreinen in Dordrecht . Morgen wordt een belangrijke toevoeging gestart. Via een uniek publiek-publiek samenwerkingsverband investeren zestien non-profit instellingen, verenigd in de Stichting Breedband Drechtsteden, in de aanleg van een groot nieuw glasvezelnetwerk. Een nieuwe doorbraak voor de ontwikkeling van breedband in Dordrecht en Zwijndrecht.

De officiële start van dit project is woensdag 14 september 2005 14.30 uur in het Stadswiel, Beverwijckstraat 49 te Dordrecht. U bent van harte uitgenodigd om hierbij aanwezig te zijn. De voorzitter van de Stichting Breedband Drechtsteden, de Dordtse wethouder F.J. van den Oever, zal met alle andere bestuursleden van de stichting op spectaculaire wijze de starthandeling verrichten.

De Stichting Breedband Drechtsteden heeft tot doel om zo goedkoop mogelijk breedbandverbindingen te realiseren voor haar deelnemers en draagt daarmee bij aan de kwaliteit van de dienstverlening van de deelnemers en een intensievere samenwerking tussen verschillende organisaties. De Stichting bestaat uit: Stichting De Hoop, Vereniging een School met de Bijbel, PCOD, SKOBA, OPOD, Woondrecht, Johan de Witt Gymnasium, Stedelijk Dalton College, Da Vinci College, Leger des Heils, De Wielborgh, Stichting Opmaat, GGZ De Grote Rivieren, Albert Schweitzer Ziekenhuis, de bibliotheek Dordrecht en de gemeente Dordrecht.

Voor degenen die erg nieuwsgierig zijn aangelegd: http://cms.dordrecht.nl/dordt?nav=dmzpGsHaKnPTgbcBnzbBfDCAG

Ik hoop u op 14 september te mogen begroeten.

Vriendelijke groet,
Leo den Otter,
Bestuursvoorlichter

Tel. 078 - 639 69 89 of 06 - 51 37 34 82.

Bezoek ook: www.dordrecht.nl