Gemeente Capelle a/d IJssel

Openluchtbioscoop op de Dotterlei

Bewoners kijken naar de film in de openlucht

Op vrijdag 2 september vond de eerste openluchtbioscoop van Schenkel plaats. Net na zonsondergang begon de film Shark Tale. Onder het genot van een hapje, een drankje en popcorn, heeft jong en oud genoten van de voorstelling. De sfeer was goed en mensen reageerden zeer enthousiast. Genoeg reden voor herhaling volgend jaar.

Op het trapveldje bij de Dotterlei werd vanaf 16.00 uur het enorme scherm opgebouwd. Jongeren en andere vrijwilligers hielpen met het opbouwen van tenten en het neerzetten van de bankjes. Voor de kinderen was er een ballonnenclown en 3 springkussens en de jongeren speelden massaal mee met een Panna Knock Out toernooi.

WOP Schenkel heeft de openluchtbioscoop in samenwerking met BOC (Bewonersondersteuning Capelle), BSN, LinC en Sportservicepunt georganiseerd. Het doel is dat bewoners elkaar leren kennen, waardoor ze zich veiliger voelen en meer inzetten voor de eigen woonomgeving. Esther Reijerkerk van Bewonersondersteuning Capelle was aanwezig om te luisteren naar de ervaringen van buurtbewoners en goede initiatieven te ondersteunen.

Houdt u van cultuur? Film, muziek, kinderactiviteiten? Meldt u zich dan aan als vrijwilliger! Graag komen wij in contact met enthousiaste bewoners, die het leuk vinden om mee te helpen bij de activiteiten. U krijgt er veel gezelligheid en een leuke attentie voor terug. Voor meer informatie kunt u op werkdagen contact opnemen met de Esther Reijerkerk, telefoon 06-38313324.