Gemeente Aalburg


Het is bijna zover! Jongerencentrum EFS nadert zijn opening! jongerencentrum.jpg

De afgelopen zomervakantie heeft een enthousiaste groep vrijwilligers heel hard gewerkt om de inrichting van het jongerencentrum op tijd af te krijgen.

De grootste klussen zijn gedaan, de laatste weken voor de opening worden de laatste dingen voor elkaar gemaakt. Ondertussen zijn ook de voorbereidingen voor het openingsfeest in volle gang, daarover (en over het programma voor de rest van dit jaar) zal binnenkort meer bekend gemaakt worden.

In de tussentijd kunnen we zeker nog meer toegewijde vrijwilligers gebruiken!

Dus, als je graag mee wilt helpen het jongerencentrum een succes te laten worden, meld je dan nu aan als vrijwilliger! Je kunt bijvoorbeeld denken aan het draaien van bardiensten in de Tapcommissie (TaXXie), het draaien van plaatjes of het bedienen van het licht in de Discotheekcommissie (DiXXie), of het meehelpen van het organiseren van activiteiten en speciale avonden en feesten in de Activiteitencommissie (AXXie).

Ook als je niet zoveel tijd hebt om dingen te organiseren, maar bijvoorbeeld wel bardiensten wilt draaien ben je dus van harte welkom!

Hoe meer vrijwilligers we hebben, hoe vaker we open kunnen en hoe meer we kunnen organiseren (en, voor de drukbezette mensen onder ons, hoe minder tijd het je hoeft te kosten)!

Meld je aan als vrijwilliger bij jongerenwerker Mark de Lange via m.delange@aalburg.nl, 06-10286267, of stuur een briefje naar:

Jongerencentrum EFS, p/a Gemeente Aalburg, t.a.v. Mark de Lange, Antwoordnummer 3510, 4250 ZA, Wijk en Aalburg. Een postzegel is niet nodig.

Iedereen die het jongerencentrum een warm hart toedraagt is van harte welkom om eens binnen te komen wandelen als de deur open staat!