Dienstenbond CNV

Bijeenkomst over sociaal plan ANWB
14-09-2005

Donderdag 8 september jl. zijn onze leden door de ANWB geïnformeerd over een grote reorganisatie. De bonden hebben daar via de media op gereageerd en hebben uitgesproken dat wij van de ANWB verwachten dat er een goed sociaal plan komt. Daarnaast hebben wij in de richting van de ANWB aangegeven dat wij de reorganisatieplannen kritisch zullen bekijken samen met de OC/OR
.

Een reorganisatie van een dergelijke omvang is uniek in de geschiedenis van de ANWB, maar vooral schokkend voor u als medewerker. CNV Dienstenbond en FNV Bondgenoten trekken in dit traject samen op en willen u zoveel mogelijk betrekken bij de komende activiteiten. De ANWB heeft de vakbonden aangegeven voor 20 september as. te komen met een concept-sociaal plan en geven er op 20 september een toelichting op. CNV Dienstenbond wil graag op 28 september as. met u overleggen over dit concept en hoe wij, gesteund door u, daarop reageren. Wij willen onze eigen voorstellen hieraan toevoegen respectievelijk tegenover stellen.

Om dit te bespreken nodigen wij u uit voor een ledenvergadering die zal worden gehouden op:

Datum: 28 september 2005
Plaats: Jaarbeurs, Utrecht
Aanvang: 10.00 uur en 19.30 uur.

Twee bijeenkomsten zodat iedereen in de gelegenheid is om hier naar toe te komen. Eveneens zal een delegatie van de OC/OR aanwezig zijn om een toelichting te geven op de rol van de OC/OR in dit reorganisatie-traject.
Omdat het af te spreken sociaal plan voor de gehele organisatie gaat gelden is het dus een bijeenkomst voor het totale personeel, inclusief het hoofdkantoor. De vergadering is tevens toegankelijk voor niet leden, echter bij stemming zullen uitsluitend de leden van dit recht gebruik mogen maken.

Kom dus op 28 september a.s. naar de Jaarbeurs en neem uw ongeorganiseerde collega mee. Voor vragen of opmerkingen: neem contact op met uw bestuurder Bernard Jan de Groot: (010)2651111 of per e-mail b.degroot@cnvdibo.nl