Nationale-Nederlanden

Nationale-Nederlanden sponsor van het programma SamenWonen 14-09-2005
Nationale-Nederlanden sponsort het televisieprogramma SamenWonen op NET 5. Met het programma vergroot Nationale-Nederlanden haar bekendheid als hypotheekaanbieder. Samenwonen start op 14 september en duurt 10 weken. In elke uitzending geeft Nationale-Nederlanden een financiële Tip van de Week.
De sponsoring van SamenWonen is één van de manieren waarop Nationale-Nederlanden een vervolg geeft aan de in het voorjaar gestarte campagne Zeker Wonen. Het populaire programma helpt stellen die gaan samenwonen met de inrichting van hun nieuwe huis. Het gaat in de vernieuwde reeks niet alleen om stellen met een liefdesrelatie maar ook om mensen die om een andere reden samen een woning gaan delen. Op woensdag 14 september begint een nieuwe serie van tien afleveringen. Door haar naam aan het programma te verbinden, wil Nationale-Nederlanden haar bekendheid als hypotheekaanbieder verder vergroten. Accountmanager Anne-Marie Mattens van Nationale-Nederlanden geeft daarnaast elke uitzending een financiële tip van de week. Dit kan een tip over de hypotheek betreffen, maar ook over verzekeringen en andere financiële zaken waarmee je te maken kunt krijgen als je gaat samenwonen.
Anne-Marie Mattens (39 jaar) is sinds 1997 werkzaam bij Nationale-Nederlanden als accountmanager. Haar vak, de verzekeringsbranche, vindt zij door het werken met veel verschillende mensen en een snel veranderende maatschappelijke omgeving heel dynamisch en afwisselend. In het programma SamenWonen probeert ze kijkers te helpen bij stappen die zij kunnen nemen om hun financiën nu en in de toekomst goed te regelen. Zij geeft de koppels die gaan samenwonen praktische financiële tips en wijst hen de weg naar het intermediair voor een uitgebreid advies.