1e persbericht van woensdag 14 september 2005

Eindhoven 14-09-2005 - Berichten uit de regio

Eindhoven / Geldrop: Identiteit gewonden verkeersongevallen bekend

De identiteit van de slachtoffers die dinsdagavond betrokken waren de twee aanrijdingen in Eindhoven en Geldrop zijn bekend.
* Bij de aanrijding op de Geldropseweg in Eindhoven raakte de 28-jarige bestuurder uit Eindhoven bekneld in de auto. Hij is met inwendige verwondingen in het ziekenhuis opgenomen. De 23-jarige passagier, ook uit Eindhoven, is ter observatie in het ziekenhuis opgenomen.

* De automobilist die op de Mierloseweg in Geldrop tegen een lantaarnpaal reed is 26 jaar en komt uit Mierlo. Hij is met nekletsel in het ziekenhuis opgenomen.

Eindhoven: Zoon bedreigt ouders

Woensdag om 8.30 uur is in een woning in het stadsdeel Tongelre een 19-jarige Eindhovenaar aangehouden. De man had zijn ouders bedreigd en had in hun woning enkele spullen vernield. De man is naar het politiebureau gebracht voor verhoor.

Eindhoven: Aanrijding met drank

Op de Leostraat is woensdag om 9.05 uur een 22-jarige Eindhovense vrouw aangehouden. Zij was met haar auto tegen de achterzijde van een auto gereden. De auto stond voor een rood verkeerslicht te wachten. De vrouw bleek gedronken te hebben en zij blies een promillage van 0,7. Tegen haar wordt proces-verbaal opgemaakt. Een vrouw die in de aangereden auto zat is met nekletsel naar het ziekenhuis gebracht. Zij kon na behandeling naar huis.

Budel: Inbrekers op heterdaad aangehouden

Dinsdag om 20.55 uur zijn bij een woning aan de Willem de Zwijgerstraat twee Weertenaren van 17 en 23 jaar oud aangehouden. Zij probeerden de deur van de woning open te breken. Dat was nog niet gelukt doordat getuigen de politie belden. De twee verdachten zijn voor verder onderzoek ingesloten.

Hapert: Hek gestolen

In de nacht van dinsdag op woensdag is een gedeelte van de omheining van een bedrijf aan de Castersedijk gestolen. Het gaas werd eraf gehaald en de aluminium buizen, ongeveer 200 meter, werden meegenomen.

Riethoven: Dure Porsche terecht

De Porsche Cayenne S Automatic die afgelopen zondag aan de Dorpsstraat werd gestolen, is terecht dankzij het gps-systeem dat in de auto zit. De auto werd in Duitsland opgespoord. In de auto reed een 25-jarige man uit Antwerpen. Hij is aangehouden.

Zie ook 1e persbericht van maandag 12 september.