Ingezonden persbericht


LibÉma en de nationale motorbeurs sluiten samenwerkingsovereenkomst

De organisatie van de De Nationale MOTORbeurs (10-11-12 febr. 2006) in 's-Hertogenbosch, De Rooy en Mulders v.o.f. uit Breda is een samenwerkingsverband aangegaan met Libéma Exhibitions B.V.. Tevens gaat De Rooy en Mulders v.o.f. de organisator van het Motorcycle Event (27-28-29 januari 2006) in Zwolle, Gerlo Makkinga, ondersteunen. Motorcycle Event is eveneens gelieerd aan Libéma Exhibitions B.V..

Libéma Exhibitions B.V. en de beide beursorganisatoren versterken door deze samenwerking de positie van hun motorbeurzen binnen de huidige markt. "We hebben een sterk organisatieteam bestaande uit mensen die de motorbranche door en door kennen en dus goed kunnen inspelen op de behoefte van de standhouders en het publiek. Daarnaast zijn het allemaal gepassioneerde motorliefhebbers. Dit heeft als logisch gevolg dat de beide Libéma motorprodukties dan ook échte beurzen zijn voor en door motorliefhebbers, waarbij perfect op de wensen van de bezoekers geanticipeerd kan worden", meldt de heer Rijpkema namens Libéma Exhibitions B.V.

Nationale motorbeurs en motorcycle event behouden eigen karakter

Zowel het concept van de Nationale MOTORbeurs in Den Bosch als het concept van MOTORcycle Event in Zwolle blijft ongewijzigd. Beide Libéma beurzen worden gekenmerkt door hun gemoedelijke sfeer en hebben gemeen dat ze betaalbare kwaliteit leveren voor standhouders en bezoekers.

Motorcycle Event vindt plaats van 27 tot en met 29 januari 2006 in de IJsselhallen in Zwolle. De beurs biedt 16.500 m² motorplezier en werd begin dit jaar bezocht door 13.000 mensen. De Nationale MOTORbeurs in 's-Hertogenbosch wordt gehouden van 10 tot en met 12 februari 2006 in de Brabanthallen. De Langstraathal, Diezehal, Peelhal en Baroniehal, tesamen goed voor een beursvloer van zo'n 20.000 m², staan het 2e weekeinde van februari geheel in het teken van de motorfiets. De Nationale MOTORbeurs werd in 2005 tijdens haar eerste editie bezocht door ruim 25.000 motorliefhebbers.

//////////////////

(