Hoogheemraadschap van Rijnland


Wateroverlast polders 12 augustus 2005

Een aantal polders in het gebied van het hoogheemraadschap van Rijnland heeft in het weekend van 12 augustus te kampen gehad met wateroverlast. Het gaat om het gebied tussen Alphen a/d Rijn en de Westeinderplassen.

Informatiebijeenkomst

Het hoogheemraadschap heeft op 13 september in Het Oude Rechthuis in Aarlanderveen een bijeenkomst georganiseerd voor de bewoners en ondernemers in de getroffen polders. Tijdens deze drukbezochte bijeenkomst heeft Rijnland vooral geluisterd en geïnventariseerd wat voor vragen en meningen leven onder de bewoners en ondernemers in het gebied.

Evaluatie

De inbreng zal worden verwerkt in een totale evaluatie, die in de Algemene Vergadering van het hoogheemraadschap van Rijnland op 28 september a.s. wordt besproken. Het hoogheemraadschap komt in de tweede helft van oktober terug bij de inwoners en ondernemers van het gebied over hoe verder.

Presentatie

Nu kunt u alvast de presentatie bekijken, die Pieter Smit, hoofd district Midden, gaf van wat feitelijk is gebeurd en de genomen maatregelen tijdens het weekend van 12 augustus.

Presentatie 13 september 2005

Nog vragen?

Heeft u vragen of opmerkingen? U kunt via het formulier in de rechterbalk uw bericht sturen. Wij proberen zo snel mogelijk te antwoorden.

Veelgestelde vragen

Naar aanleiding van de bijeenkomst maken wij een overzicht van de veelgestelde vragen en antwoorden. Vanaf morgen zijn deze veelgestelde vragen on line.