Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Amsterdam, 14 september 2005

Uitgeversmaatschappij De Telegraaf lanceert nieuwe Woonkrant.nl

Uitgeversmaatschappij De Telegraaf lanceert per 14 september 2005 een nieuwe Woonkrant.nl. De woningsite met aanbod van professionele onroerend goed aanbieders is nu volledig gerestyled.

Woonkrant.nl, vanaf vandaag officieel in de lucht, is uitgegroeid tot de op één na grootste woningsite in Nederland. De website biedt woningaanbod van o.a. de Landelijke Makelaars Vereniging, VBO-makelaars, ReMax, NVM-makelaars en vele onafhankelijke makelaars. Daarnaast biedt Woonkrant.nl het volledige aanbod van huurwoningen van Direct Wonen en nieuwbouwprojecten van projectontwikkelaars. Daarmee biedt Woonkrant.nl voor woningzoekenden in Nederland de beste aanvulling op funda die het NVM-woningaanbod publiceert.

Gebruikersgemak voor woningzoekenden staat voorop
Het zoeken en vinden van woningen op Woonkrant.nl staan voorop. Of het nu gaat om een koop- of huurwoning; nieuwbouw of bestaande bouw. Een tweede huis in binnen- of buitenland? Op de nieuwe Woonkrant.nl is iedere zoektocht eenvoudig. Gebruikersgemak staat voorop en alle zoekresultaten worden overzichtelijk op een rij getoond. De woningzoekende kan favoriete woningen bewaren, doorsturen en voorzien van aantekeningen. Geïnteresseerden kunnen eenvoudig contact opnemen met de makelaar voor een bezichtiging of brochure. De bezoeker kan meerdere zoekopdrachten maken - een profiel - waarmee met 1 klik alle resultaten zichtbaar zijn. En per e-mail op de hoogte gehouden worden van het juiste en meest actuele woningaanbod. Verder kan men - waar ook ter wereld - inloggen en het eigen zoekprofiel en de aantekeningen terugvinden. Daarnaast vindt de bezoeker op Woonkrant.nl handige woon- en interieurtips. Zo adviseert makelaar Hans Broeren bij het kopen van een huis en is de doe-het-zelfrubriek van Dennis Mulder op de site terug te lezen. Verder beantwoordt tuinexpert Jurgen Smit iedere week een vraag en pakt binnenhuisadviseur Berber Govaars een interieurprobleem aan.

Meer over De Telegraaf

Uitgeversmaatschappij De Telegraaf beschikt met uitgaven als Dagblad De Telegraaf en Woonkrant.nl als marktleider over een groot bereik onder woningzoekenden in Nederland. De Telegraaf geeft al 30 jaar De Woonkrant uit en bereikt daar momenteel op woensdag ca. 2,3 miljoen lezers mee. Het woningaanbod van Woonkrant.nl wordt ook geëtaleerd op Speurders.nl en Spitsnet.nl, beiden onderdeel van het Telegraaf-concern.