Mercury doet twee acquisities

BTO-expertise nu ook beschikbaar via web en mobile applicaties

Amstelveen, 14 september 2005 - Mercury, leverancier op het gebied van Business Technology Optimization (BTO), maakt bekend dat het BeatBox Technologies en m-Test heeft overgenomen. Hierdoor wordt de BTO-software van Mercury uitgebreid met functionaliteit voor web- en mobile applicaties.

BeatBox Technologies, voormalig ClickCadence LLC, biedt software voor het volgen van onder andere site traffic, performance, applicatiefouten en gebruikerssessies van webgebaseerde applicaties. Het ondersteunt klanten bij het identificeren, vastleggen en analyseren van het gebruiksgedrag van bedrijfsapplicaties in productie. Mercury gaat deze technologie inzetten voor het uitbreiden van de monitoring-mogelijkheden van zijn BTO-software. Tevens wordt BeatBox gebruikt voor het verbeteren van de performance lifecycle-oplossingen.

m-Test, software ontwikkeld door Intuwave, ondersteunt het automatisch testen van draadloze diensten en applicaties die gebruikt worden op Symbian OS-gebaseerde smart phones. Op dit moment kunnen klanten al gebruik maken van m-Test in combinatie met Mercury QuickTest Professional en Mercury Business Process Testing. In de toekomst wil Mercury zijn Mercury Quality Center-oplossingen uitbreiden met draadloze testmogelijkheden door de intergratie van m-Test. m-Test wordt al op grote schaal gebruikt door fabrikanten en aanbieders van mobiele netwerken voor het optimaliseren van hun draadloze producten, applicaties en services.

Klik hier voor het volledige Engelstalige persbericht.

Over BTO
Business Technology Optimization werd in 2002 als concept geïntroduceerd door Mercury Door de inzet van BTO-oplossingen wordt de bedrijfswaarde van IT geoptimaliseerd en in lijn gebracht met de bedrijfsdoelstellingen. Hierdoor kan door IT een echte bijdrage geleverd worden aan de business.

Over Mercury
Mercury Interactive (NASDAQ: MERQ), een van de belangrijkste leveranciers op het gebied van Business Technology Optimization (BTO), heeft als doel klanten te ondersteunen om de bedrijfswaarde van informatietechnologie te optimaliseren.

Mercury is opgericht in 1989, opereert wereldwijd en is één van de snelst groeiende ondernemingen op het gebied van enterprise software. Mercury biedt software en services om prioriteiten, mensen en IT-processen aan te sturen, om applicaties te leveren en te beheren en de IT-strategie en -uitvoering te integreren.

Klanten in de hele wereld vertrouwen op de producten en diensten van Mercury om de kwaliteit en performance van applicaties te verbeteren en de IT-kosten, risico's en compliance te managen. BTO-producten worden aangevuld met technologieën en diensten van global business partners.

Meer informatie over Mercury is te vinden op www.mercury.com