Politie Noord- en Oost Gelderland

POLITIEDISTRICT NOORD-WEST VELUWE

14 september 2005

Putten - Meisje gewond na val van fiets

Een 16-jarige Ermelose raakte dinsdagmorgen (13/9) rond 07.30 uur gewond nadat ze van haar fiets was gevallen. Een passant (gegevens niet in pol.rapport) zag haar langs de Hooiweg liggen en waarschuwde de hulpdiensten. Het meisje werd met buikklachten per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

Putten - Gordelcontrole project schoolgaande jeugd

Agenten hebben dinsdagmiddag (13/9) in het kader van het project "schoolgaande jeugd" gecontroleerd bij de school aan de Leembruggerweg. De meeste mensen waren op de fiets. Van de auto's met kinderen bleek dat alle kinderen veilig in de gordel zaten.

Epe - Brand in woning

In een woning aan de ds. Prinsweg is afgelopen nacht (14/9) brand ontstaan. De brand werd rond 03.05 uur ontdekt door de bewoners. 's Avonds had men de dakbedekking gerepareerd. Waarschijnlijk is er een vonkje onder de bedekking gekomen en dit heeft uren later de brand veroorzaakt. De brand ontstond boven de slaapkamer van de bewoners. Zij konden zich op tijd de woning verlaten. De brandweer was de brand vrij snel meester. Salvage is ingeschakeld.

Harderwijk - Controle werkt preventief

Naar aanleiding van klachten van buurtbewoners over het verkeersgedrag van scholieren heeft de politie dinsdagmorgen (13/9) van 08.00 tot 08.45 uur gecontroleerd bij het tunneltje aan de Kennedylaan/Zuiderzeepad. Bij het zien van de agenten hielden de scholieren zich keurig aan de regels. De politie gaat hier vaker controleren.

Nadere informatie:
Bureau Communicatie
Persvoorlichting
Anton de Ronde 055 - 548 60 52
Bert Top 055 - 548 60 58