Provincie Noord-Holland

Gezocht: tekstschrijvers Hollandlied

14-9-2005

Nu is uw kans! Alle inwoners van de provincies Noord- en Zuid-Holland kunnen een liedtekst maken voor een bekende Hollandse artiest.

De provincies Noord- en Zuid-Holland dagen hun inwoners uit een nieuwe originele tekst te maken op de melodie van het bekende lied Ik hou van Holland. De inzendingen worden door een vakkundige jury beoordeeld. De vier beste inzendingen zullen door bekende artiesten ten gehore worden gebracht op 24 november tijdens een meezingfestival in de Philharmonie in Haarlem.

Op de website www.hollandmaand.nl vindt u twee meezing-versies van de melodie: een rap versie en een traditionele versie. Kies de stijl die u het meest aanspreekt en u kunt meteen aan de slag. Doe mee en maak kans op een VIP-arrangement bij een optreden van een bekende artiest!

Het meezingfestival is één van de activiteiten die de provincies Noord- en Zuid-Holland gezamenlijk organiseren in het kader van de HollandMaand, ter ere van het zilveren jubileum van Koningin Beatrix. Kaarten voor het Meezingfestival kunnen binnenkort via de website van de HollandMaand besteld worden.

Meer informatie over het Meezingfestival

Jeannette Duin