Ingezonden persbericht


Kensington stelt Yves Neige aan als key account manager Benelux

Houten, 14 september 2005 - Kensington, fabrikant van accessoires voor mobiele computers, heeft Yves Neige benoemd tot key account manager Benelux.

In zijn nieuwe functie is hij verantwoordelijk voor de ontwikkeling van het kanaal in België en Luxemburg. Hij gaat zich toeleggen op het uitbouwen van het klantenbestand in deze regio. Daarnaast zal hij de huidige klantenkring ondersteunen met onder andere promotiecampagnes en maatwerk. Neige gaat zich voornamelijk richten op value added resellers, corporate accounts en IT-distributeurs.

Neige beschikt over jarenlange verkoopervaring in de ICT-sector. Hij begon zijn carrière in de binnendienst bij een netwerkfabrikant. Daarna vervulde hij buitendienstfuncties aan zowel fabrikant- als distributeurszijde.

"De verkoop van notebooks neemt sterk toe, en daardoor vormen fysieke computerbeveiliging en accessoires een interessante groeimarkt", aldus Yves Neige. "Kensington is wereldwijd een snel groeiend merk. Ik kijk er naar uit om Kensington ook in België en Luxemburg op de kaart te zetten als toonaangevend leverancier van fysieke computerbeveiliging en accessoires voor de mobiele computergebruiker."

"We zijn erg blij dat we Yves kunnen verwelkomen in ons team", aldus Robert de Vries, sales en marketing manager Benelux bij Kensington. "Door zijn jarenlange ervaring is hij een grote aanwinst voor ons bedrijf. Ik ben er van overtuigd dat hij een grote bijdrage zal gaan leveren aan onze groei en naamsbekendheid in België en Luxemburg."

BERICHT VOOR DE REDACTIE

Over Kensington Europe
Al meer dan twintig jaar ontwerpt Kensington Europe innovatieve producten naar de wensen van computergebruikers thuis, op het werk of onderweg. Kensington Computer Accessoires verenigt creativiteit met bruikbaarheid en eenvoud om gebruiksvriendelijke en handige hulpmiddelen te bieden voor mobiel werken.

Kensington biedt intussen meer dan 300 toonaangevende technologische accessoires waaronder de populaire Expert Mouse Trackball. De Pocketmouse Pro Wireless Mouse, de Notebook Power Adapters en andere toepassingen voor Windows en Mac computers. Simpele, handige producten zoals de WIFI Finder 802.11 Network Detector en FlyLight USB Computer Light zijn trendsettend geweest voor de industrie. De industriële standaard is nog steeds de MicroSaver Notebook Security Cable van Kensington. Kensington biedt daarnaast een complete lijn van notebook tassen en ergonomische bureau accessoires, waaronder verbindingsstukken en beeldschermfilters.

Kensington's producten zijn erop gericht het leven van de mobiele werker makkelijker te maken. Daarnaast zorgen zij ervoor dat de productiviteit van bedrijven gemaximaliseerd wordt en dat hardware beveiligd is als er niemand op kantoor is.

Het hoofdkantoor van Kensington Europe is gevestigd in Aylesbury, Engeland. Het Benelux kantoor bevindt zich in Houten. Kensington Technology Group is de technologische divisie van ACCO Brands, Inc. Kijk voor meer informatie op de Kensington website: www.kensington.nl

Kensington, MicroSaver, and FlyLight are U.S. registered trademarks of ACCO World Corporation with issued registrations and pending applications on other countries throughout the world. Expert Mouse is a U.S. registered trademark of ACCO World Corporation.PocketMouse and Digitally Active are trademarks of ACCO World Corporation. The Kensington Promise is a service mark of ACCO World Corporation. All other registered and unregistered trademarks are the property of their respective owners. © 2004 Kensington Technology Group, a division of ACCO Brands, Inc. 11/04. All rights reserved.

Voor meer informatie, fotomateriaal of test exemplaren kunt u contact opnemen met Cathelijne van den Bosch van LEWIS, het IT PR bureau: Tel: + 31 (0) 40 235 46 00 Fax: + 31 (0) 40 235 46 01 Email: cathelijnev@lewispr.com Web: http://www.lewispr.nl

LEWIS - Global Public Relations

Hoevenweg 23
5652 AW Eindhoven
Nederland

Tel: +31 40 235 46 00
Fax: +31 40 235 46 01
Web: www.lewispr.com

The Holmes Report - Best consultancy to work for, 2004 Financial Times - Top 20 Best Places to Work, 2004 PRWEEK UK - Top ten all-sector agency, 2004
PRWEEK US - Fastest climbing technology agency, 2004