Unidek



* UNIDEK introduceert de Kolibrie

---

Mooi en sterk voor bouw- en isolatiewerk
De nieuwe generatie
De Kolibrie is totstandgekomen in nauw overleg met constructeurs, verwerkers, handelaren en aannemers. Het resultaat is een element van de nieuwe generatie. Gebaseerd op de behoeften uit de markt, maar ook op maatschappelijke ontwikkelingen en op de nieuwste inzichten in effectief bouwen. Bovendien is de Kolibri berekend op de steeds zwaarder wordende eisen van Milieuverdragen, Arbowetgeving en opeenvolgende Bouwbesluiten.

De kracht van een compleet programma
De Kolibrie completeert de visie van Unidek op het Hellend Dak. Afhankelijk van het type bouwproject zijn er voortaan twee opties. De Condor is ontwikkeld vanuit de constructieve vraag naar ontwerpvrijheid, ruimte, kracht en schoonheid. De Kolibrie is ontwikkeld om in snel tempo daken te voorzien van kwalitatief hoogwaardige Hellend Dak-isolatie. Zelfs als projecten al in de steigers staan. Een duidelijke en effectieve oplossing voor een concurrerende prijs.

Besparing op de energierekening
Ook eindgebruikers worden kritischer. De bouw moet sneller, de afwerking moet strakker, het comfort en de isolatiewaarden moeten optimaal zijn evenals de prijs/kwaliteitsverhouding. De Unidek Kolibrie voldoet aan deze eisen. Het nieuwe element is een verbeterde versie van het bestaande Hellend Dak programma van Unidek. Door toepassing van speciaal dekmateriaal zijn overspanningen tot bijna 4 meter mogelijk. De folie met ruitmotief aan de buitenzijde vergemakkelijkt de verwerking. Dankzij de witte zichtzijde is het resultaat vergelijkbaar met professioneel schilderwerk. De optimale lichtreflectie en de hoge isolatiewaarden zorgen voor een flinke besparing op de energierekening.

Acht varianten
De Unidek Kolibrie is leverbaar in 2 uitvoeringen. De Kolibrie en de Kolibrie-R. Deze laatste is voorzien van randhout. Daarnaast is de Kolibrie-R uitgevoerd met hogere isolatiewaarden en een variant die bijna 4 meter overspant. Beide elementen zijn tweezijdig uitgevoerd met 3,2 mm dekmateriaal. De normale uitvoering in leverbaar in vier varianten: Kolibrie 2.0, Kolibrie 2.5, Kolibrie
3.0, Kolibrie 3.5. De Kolibrie-R is leverbaar in vier varianten: de Kolibrie 2,5 R, de Kolibrie 3,0 R, de Kolibrie 3,5 R en de Kolibrie
4,0 R. De cijfers corresponderen met de Rc-waarde. De meeste Kolibries zijn direct uit voorraad leverbaar in alle standaardformaten en just-in-time direct op de bouwplaats. De elementen worden geleverd met afschuifankers, houtdraadbouten, kunststof afdekprofiel, montageschuim, primer, alu-bitumenband en witte reparatielak.

Unidek Kolibri

* uitstekende Rc-waardes

* gemakkelijk te verwerken

* overspanningen tot bijna 4 meter

* geen afwerking nodig

* just-in-time en uit voorraad leverbaar

Meer informatie
Unidek B.V.
Scheiweg 26

5421 XL Gemert
telefoon: 0492 - 378111
e-mail: verkoop@unidek.nl
www.unidek.nl