Ingezonden persbericht


Tijdswinst centraal tijdens SAS Forum Nederland 2005 'T = f(I) Time to Intelligence'

Huizen, 14 september 2005 - SAS, leverancier van business intelligence software, organiseert voor haar gebruikers en partners het SAS Forum Nederland 2005. Een dag vóór en dóór gebruikers van SAS. Het jaarlijkse forum vindt plaats op woensdag 5 oktober in de 'Heerlickheijd van Ermelo' en is bedoeld voor decision makers en IT-specialisten uit diverse branches.

Het thema van dit jaar is 'Time to Intelligence'. Een pro-actieve invulling van de IT-strategie betekent dat er meer tijd voor de IT-afdeling wordt vrijgemaakt. Doordat een intelligence platform een naadloos bedrijfsinformatieproces mogelijk maakt, vormt dit de basis voor alle dataprocessen en houdt deze overzichtelijk. Voor alle geledingen van de organisatie geldt dat gegevens eenduidig en efficiënter worden geïnterpreteerd. Zo heeft een onderneming zicht op de te volgen koers en meer grip op het te voeren beleid en biedt daardoor een voorsprong op de concurrentie.

Programma en informatie
Tijdens het SAS Forum zal onder andere Bert Boers, Managing Director SAS Nederland, SAS' visie geven op 'business intelligence'. Mark Torr, Strategy Director SAS International, vertelt over geïntegreerde bedrijfsintelligente processen en de tijdswinst die hiermee wordt behaald: 'T = f(I) Time to Intelligence'. Daarnaast spreken Martin Hermsen (Accenture) en Ben Tiggelaar, bestsellerschrijver en trainer op het gebied van werk en verandering. Tijdens de parallelsessies in de middag staan klantverhalen centraal. Bezoekers krijgen de gelegenheid sessies te volgen over 'Financial Intelligence', 'Customer Intelligence', 'Riskmanagement', 'Enterprise Intelligence' en de migratie naar het SAS 9-platform.

Het SAS Forum is met name geschikt voor decision makers en IT-specialisten uit diverse branches, waaronder financiële dienstverlening, retail, industrie, gezondheidszorg, overheid en pharma en vindt plaats op woensdag 5 oktober in Congrescentrum 'De Heerlickheijd van Ermelo'.

Onderscheidingen
Tijdens het SAS Forum wordt door SAS onderscheidingen uitgereikt aan haar business intelligence partners. Jaarlijks looft SAS onderscheidingen uit aan partners die verregaande expertise hebben ontwikkeld op het gebied van SAS-oplossingen en succesvol zijn in het positioneren van de SAS-propositie bij klanten. De onderscheidingen wordt uitgereikt aan Business & Decision en Ordina VisionWorks. Andere partners die tijdens het forum aanwezig zijn: BetterManagement, LogicaCMG, OCS Consulting, en PW Consulting, Accenture en HP.

Over SAS
SAS levert innovatieve business intelligence software in combinatie met branchegerichte dienstverlening, waarmee bedrijven werkelijke Enterprise Intelligence creëren. SAS-oplossingen worden gebruikt door meer dan 40.000 organisaties (waaronder 90 procent van de Fortune 500-bedrijven), om winstgevender relaties te ontwikkelen met leveranciers en klanten en om gefundeerde, accurate beslissingen te kunnen nemen die bedrijven doen groeien. SAS is uniek in de volledige integratie van datawarehousing met analytische en traditionele business intelligence toepassingen, waardoor grote hoeveelheden kale gegevens worden omgezet in waardevolle informatie. SAS levert wereldwijde al drie decennia zijn klanten The Power to Know. Meer informatie is te vinden op www.sas.com/nl.

Meer informatie voor de redactie:
SAS Institute B.V.
Hussein Ibrahim
t: (035) 699 68 59
e: hussein.ibrahim@snl.sas.com

PublieksWerk B.V.
Piet van Reeuwijk
t: (020) 486 21 39
e: piet@publiekswerk.nl