2e persbericht van woensdag 14 september 2005

Eindhoven 14-09-2005 - Berichten uit de regio

Helmond: Inbraak in woning

Tussen dinsdag 19.00 uur en woensdag 12.45 uur is ingebroken in een woning aan de Hertogstraat. Aan de achterkant van de woning is een raam opengebroken. Uit de woning verdwenen twee DVD-spelers en een CD-speler.

Deurne: Man aangehouden na bedreiging politieman

Een 20-jarige man uit Deurne is woensdag om 12.15 uur op de Dr. Huub van Doorneweg aangehouden nadat hij een politieman bedreigde. De politieman zag dat de man in zijn auto reed en de gordel niet droeg. De politieman schreef een bon uit en de man uit Deurne was het daar niet mee eens. Hij bedreigde de politieman met woorden en liep dreigend op hem af. De politieman weerde hem met een slag in het gezicht af. De verdachte is overgebracht naar het bureau.

Nuenen: Politie zoekt getuigen aanrijding

De politie in Nuenen is op zoek naar getuigen van een aanrijding van woensdagochtend rond 7.45 uur op de Europalaan. Ter hoogte van de Refeling is een 34-jarige Helmonder met zijn auto tegen de achterkant van de wagen van een 33-jarige man uit Beek en Donk gereden. Daarbij vielen geen gewonden. Maar omdat de toedracht onduidelijk is, is de politie in Nuenen op zoek naar mensen die de aanrijding hebben gezien. Zij kunnen bellen met 0900-8844.

Nuenen: Jongetje gewond bij aanrijding

Bij een eenzijdige aanrijding op de Broekdijk is woensdag een 2-jarig jongetje (woonplaats onbekend) gewond geraakt. Hij zat in de auto bij zijn 53-jarige oma uit Breugel. Rond 12.00 uur raakte zij door nog onbekende oorzaak met haar wagen een boom langs de kant van de weg. Het jongetje liep door de klap een hoofdwond op waaraan hij in een ziekenhuis is geopereerd. De vrouw liep geen ernstige verwondingen op.