Digitale Gemeente Houten

Werelddans op Het Plein

dinsdag 6 september 2005 - Bron: Xylinos

Kom op woensdagavond 14 september 2005 meedansen op Het Plein in Houten! Onder leiding van de internationale dansvereniging Xylinos (ook uit Houten) kun je nog even terug in de vakantiesfeer met dansen uit de hele wereld.

Xylinos bestaat dit jaar 15 jaar en wil op deze manier door iedereen laten meebeleven waar zij elke woensdagavond met veel plezier mee bezig zijn. Van 19.30 21.15 uur zal Het Plein gevuld zijn met muziek van het orkest Minka dat life speelt vanuit de muziektent. En iedereen mag meedoen, ook de kinderen! Op deze avond is dansen plezier voor meer dan twee! Maar dat geldt zeker ook als je alleen wilt komen kijken.

Woon je niet in Houten en wil je toch komen? Het Plein ligt op 10 minuten loopafstand van het NS Station. Je volgt gewoon de bordjes Oude Dorp. Ook met de auto neem je de afslag Oude Dorp vanaf de rondweg.

Copyright © Stichting Digitale Gemeente Houten 1996 - 2005 Deze website is een particulier initiatief en wordt derhalve NIET beheerd door de overheid (gemeente Houten).