Ingezonden persbericht

One2gether Travel
Eerste touroperator exclusief voor alleengaande senioren

Te vermoeiende excursies? Een dure éénpersoonskamer? Vijfde wiel aan de wagen? Alleenstaande senioren die een vlieg- of busreis boeken bij touroperator One2gether Travel in Tilburg hebben van dit alles geen last. Als eerste in Nederland bedient One2gether Travel exclusief de doelgroep senior én single.
De groep alleenstaande oudere reizigers groeit snel. De reisbranche is daar echter (nog) niet op ingesteld. Er bestaan wel reizen voor singles en reizen voor senioren, maar de combinatie ontbrak tot nu toe. One2gether Travel vult dit gat op door zich als eerste reisorganisator speciaal op deze doelgroep toe te leggen. De formule: kwalitatief hoogwaardige reizen onder aantrekkelijke condities. Met als trefwoorden: veiligheid, geborgenheid, zorgeloosheid en vooral gezelligheid.

One2gether Travel begeeft zich in het hogere marktsegment. Dat kan ook niet anders, want er komt heel wat kijken bij het uitzoeken van geschikte bestemmingen en het verzorgen van arrangementen speciaal voor senioren die uitdrukkelijk alleen wensen te reizen, maar toch ook wel ervaringen willen delen. Directeur Rineke van Doorn: ,,Voor onze klanten staan luxe kamers voor alleengebruik in kwaliteitshotels ter beschikking, zonder de gebruikelijke éénpersoonstoeslag. We houden er rekening mee dat het tempo van excursies goed valt bij te benen, én wij zorgen voor transport van de bagage. Vóór vertrek halen we de koffers thuis bij de mensen op; binnen 24 tot 48 uur na thuiskomst worden deze weer thuisgebracht. Gratis. Service van One2gether Travel!''

Een luisterend oor

Van vertrek tot terugkeer (op het vliegveld) staat voor de reizigers gespecialiseerde reisleiding ter beschikking, met veel gevoel voor de specifieke wensen van de wat oudere vakantieganger. Rineke van Doorn: ,,Steekwoorden daarbij zijn geduld, grote affiniteit met de doelgroep en een luisterend oor''.
Het programma biedt onder meer bestemmingen in Frankrijk (Loire, Normandië en de stad Rouen), Duitsland (Berlijn), Spanje (Tenerife), Tsjechië (Praag), Italië (Rome), Ierland, Madeira, Malta en Turkije. Daarnaast prijkt een prachtige Kerstreis naar Wenen op het programma. ,,Van elke reis is een duidelijke beschrijving beschikbaar. Onze klanten weten precies wat ze mogen verwachten''.

Geen stelletjes

Reisdeelnemers hoeven bij One2gether Travel niet te vrezen dat ze tussen stellen of echtparen terecht komen, maar ook niet dat ze er op reis alleen voor staan, zonder begeleiding. ,,Wij zijn een touroperator die zich écht speciaal op alleengaanden richt. Het draait daarbij om cultuur en natuur, met gezelligheid en samen eten als belangrijke ingrediënten. Door met gelijkgestemden op reis te gaan, avontuur en gezelligheid te delen, leg je makkelijk nieuwe contacten. Ook goed voor het sociale netwerk eenmaal weer thuis''.

One2gether Travel is een nog jonge reisorganisatie. Het lidmaatschap van de ANVR is aangevraagd. ,,Dat vinden wij heel belangrijk''. Na twee seizoenen kan One2gether Travel al bogen op veel enthousiaste reacties van klanten. Belangstellenden die tot de doelgroep behoren kunnen een brochure opvragen of boeken via telefoon: 013-5112206 of internet: www.one2gethertravel.nl. Voor een kennismaking is er tevens de 50Plus Beurs van 21 t/m 25 september in de Jaarbeurs in Utrecht: Hal 3 Standnummer B 085

Voor nadere informatie:

Rineke van Doorn

T: 013 511 2206

E: RvanDoorn@one2gether.nl

---- --