Politie Zeeland


---


Z-6131-2005 Baldadigheid, Terneuzen

Twee mannen, afkomstig uit Terneuzen en 22 en 30 jaar oud, zijn vannacht rond 00.05 uur, door de politie aangehouden.
Naar aanleiding van een melding dat er twee mannen tegen vuilcontainers aan het trappen waren is de politie ter plekke gegaan. Hier troffen zij beide mannen aan. Zij voldeden aan het in de melding opgegeven signalement. Na verhoor zijn de mannen weer in vrijheid gesteld. Proces-verbaal wordt opgemaakt.


O-6132-2005 Aangehouden na brandstichting

In de Bierweg in Wemeldinge is een 28-jarige man uit de gemeente Kapelle aangehouden.
Hij wordt er van verdacht brand te hebben gesticht bij een woning aan de Prinses Beatrixweg in Wemeldinge. De man was daar aan de deur gegaan en er was een ruzie met de bewoner ontstaan over geld. Hierop riep de man dat hij het huis in de fik zou gaan steken. Even later bleek dat ook gebeurd te zijn. De bewoner ontdekte dat de voordeur van zijn woning in lichterlaaie stond. De 28-jarige man werd aangehouden en is overgebracht naar het huis van bewaring waar hij nu nog vast zit.


Z-6133-2005 Onder invloed, Hengstdijk

Op de Sint Josephstraat in Hengstdijk is een 64-jarige vrouw uit de gemeente Hulst betrapt op het rijden onder invloed.
Zij moest rond 02.00 uur een blaastest ondergaan waaruit bleek dat zij teveel had gedronken. Zij kreeg een bekeuring en een rijverbod van zes uur.


W-6134-2005 Onder invloed, Westkapelle

Een 22-jarige automobilist uit de gemeente Veere is vannacht rond 01.47 uur betrapt op het rijden onder invloed.
Hij reed over de Zeedijk en moest daar een blaastest ondergaan waaruit bleek dat hij teveel had gedronken. Hij kreeg een bekeuring en een rijverbod van twee uur.


Z-6135-2005 Onder invloed, Sluis

Een 50-jarige vrouw uit Knokke is vannacht betrapt op het rijden onder invloed.
Zij moest, omstreeks 00.42 uur, op de Nieuwstraat in Sluis, een blaastest ondergaan. Hieruit bleek dat zij ruim drie keer zoveel had gedronken dan toegestaan. Zij moest haar rijbewijs inleveren en tegen haar wordt proces-verbaal opgemaakt.


W-6136-2005 Onder invloed, Biggekerke

Op de Valkenisseweg in Biggekerke is vannacht rond 00.22 uur een 46-jarige man uit de gemeente Veere betrapt op het rijden onder invloed.
Hij moest een blaastest ondergaan waaruit bleek dat hij teveel had gedronken. Hij kreeg een bekeuring en een rijverbod van drie uur.