Ingezonden persbericht

Vernieuwing voor pokersite Crazy Poker

NEDERLAND, 20050914 -- Online poker room CrazyPoker.com heeft een facelift gehad. De pokersite heeft een aantal nieuwe mogelijkheden, een vernieuwde look en andere kleuren.


,,Het was tijd voor een verandering, want door veranderingen worden dingen beter'', vertelt CrazyPoker.com manager Trevor Penn.
,,De vernieuwde site ziet er geweldig uit, is makkelijk te navigeren en zit boordevol informatie. Ideaal voor beginners en ervaren spelers.''
Het nieuwe CrazyPoker.com biedt online poker spelers een schat aan informatie zoals speluitleg, de verschillende pokervarianten, strategieën en een handige woordenlijst. Hiermee kunnen beginners snel de kneepjes van het pokerspel leren om daarna mee te doen met het fenomeen online poker.

Penn: ,,Online poker is eenvoudig. Met CrazyPoker.com kun je alles: van oefenen tot spelen om plaatsen in grote pokertoernooien.'' Penn doelt hier op evenementen als de World Series of Poker en Monte Carlo Millions. Dit prestigieuze toernooi wordt in november 2005 gehouden in Monte Carlo.
Op Crazy Poker worden regelmatig satelliettoernooien gehouden waar spelers zich kunnen plaatsen voor evenementen als Monte Carlo. Hieraan nemen een groot aantal bekende pokerspelers deel en er zijn grote geldprijzen binnen te halen.

Naast speluitleg en tips geeft CrazyPoker.com nieuwe spelers gratis $10 (online poker wordt in dollars gespeeld). ,, Het enige wat je voor deze downloadbonus moet doen is de software downloaden'', zegt CrazyPoker.com manager Penn.
Het houdt daar niet op, op de eerste storting biedt CrazyPoker.com een bonus van 40% ($100 wordt dan $140).
Als spelers het online spel doorhebben, komt de 33% rakeback bonus naar voren. Penn: ,,Wij geven spelers iedere maand 33% van hun rakes, het inkomen van de poker room, weer terug. Deze rakeback bonus is een van de hoogste van allle pokersites op internet. We heten niet voor niets Crazy Poker.'' "

CrazyPoker.com behoort tot het netwerk van Prima Poker. Kijk voor meer informatie op de vernieuwde CrazyPoker.com site: www.crazypoker.com/index.asp?btag=pr_poker_newsite



Crazy Poker