Ingezonden persbericht

Wauw Testdag circuit Assen groot succes

Dinsdag 13 september jl. organiseerde het Wauw Racing Team een testdag op het circuit van Assen. Op zich niet zo heel bijzonder ware het niet dat ook alle sponsoren en Kalos rijders uit de regio Twente ook uitgenodigd waren. De weergoden waren goed gezind en de temperatuur liep niet alleen buiten de cockpit hoog op.

De testdag was voornamelijk bedoeld om te testen voor de twee rally evenementen die binnenkort in de regio Twente zullen plaatsvinden; de Golden Tulip rally in Nijverdal op 16 en 17 september en de Conrad Euregio Rallysprint in Hengelo op 6 november.

Dinsdagochtend omstreeks half elf verzamelden de Kalos rijders uit de regio zich in hun eigen Chevrolet en Daewoo Kalossen op de dealervestigingen van de sponsoren van het Wauw Racing Team. Bij Wuco Auto's in Oldenzaal, Auto Unie in Enschede en Hengelo, 't Wagenhuys in Almelo reden omstreeks elf uur totaal bijna twintig Kalossen weg om zich rond lunchtijd te verzamelen in de paddock van het circuit.

Daar werden de verschillende Kalossen netjes op de rij geparkeerd nabij bij de verschillende trucks van het Wauw Racing Team. De grote Chevrolet Kalos Challenge truck stond er samen met de trucks van de technische ondersteuning. Ook werd de Kalos WRT, het door Wauw gebouwde aktiemodel, gepresenteerd in de paddock.

Alle bezoekers, zo'n veertig in totaal, werden gebrieft en het circuitrijden ging rond kwart over een van start. De spits werd afgebeten door Bert Vloedgraven met Bas Oude Luttikhuis als passagier. De rest van de middag kregen alle bezoekers de mogelijkheid enkele rondjes op volle snelheid mee te rijden op het circuit van Assen.

De officials deden af en toe wat moeilijk over het geproduceerde geluidsniveau (tot 98 db waar maximaal 80 db is toegestaan) en er werden wat schuivers gemaakt, maar alles verliep zonder schades.

De foto's van dit bijzondere evenement zijn binnenkort weer te vinden op de website van het Wauw Racing Team te weten www.wauw.nu.

Met vriendelijke groet,
Namens WAUW Racing, de Twentse Chevrolet dealers
't Wagenhuys Almelo
Auto Unie Enschede
Auto Unie Hengelo
Wuco Oldenzaal

Bas Oude Luttikhuis
Manager Public Relations
GSM 06-14991488
TEL 053-4758087

PS Bel me gerust voor meer info, een interview, fotomateriaal etc.
Groetjes Bas

---- --