Gemeente Winschoten


Raadscommissie vergadert in woonzorgcentrum 't Vondelhuys 08 september 2005

De raadscommissie van de gemeente Winschoten houdt op 14 september om 19.00 uur haar vergadering in woonzorgcentrum 't Vondelhuys. Door vaker in de wijken aanwezig te zijn hoopt de raadscommissie de drempel voor (wijk)bewoners om een vergadering te bezoeken, te verlagen. Natuurlijk staan er op 14 september ook een aantal interessante punten op de agenda die een bezoek aan de raadscommissie meer dan de moeite waard maken.

Zo zal de voorzitter van het Wijkplatform Zuid, de heer H. van der Laan iets vertellen over het werk van het wijkplatform, de ontwikkelingen in de wijk en de wensen van het wijkplatform.

Daarnaast wordt er in deze bijeenkomst aandacht geschonken aan de ouderenzorg, in het bijzonder aan de thuiszorg.

De voorzitter van de Cliëntenraad voor de Thuiszorg afd. Winschoten/Pekela,
de heer B. Kroeskop, verzorgt hierover een inleiding. Hij gaat in op de werkzaamheden van de Cliëntenraad Thuiszorg en op de veranderingen die de komende tijd zullen plaatsvinden als gevolg van de nieuwe Wet Maatschappelijke Ondersteuning (WMO).

Verder staat op de agenda het Burgerjaarverslag 2004. Hierin rapporteert de burgemeester over de resultaten die Winschoten in 2004 heeft behaald.

Kortom: stuk voor stuk belangrijke onderwerpen voor alle inwoners van Winschoten!

't Vondelhuys is gevestigd aan de Vondellaan 75 te Winschoten.

Johan Modastraat 6
Postbus 175
9670 AD Winschoten
(0597) 48 11 11
(0597) 42 00 93