Bve Raad



Week van het leren 2005

Van 24 september tot en met 1 oktober 2005 vindt de Week van het leren 2005 plaats. In veel regio's en plaatsen worden activiteiten georganiseerd om het leren door volwassenen te stimuleren. De Week van het leren is bedoeld voor alle volwassenen in Nederland.

Leren: da's voor mekaar
Het thema van de Week van het leren 2005 is 'Ontmoetingen'. Leren kan leiden tot ontmoetingen tussen verschillende doelgroepen waarbij wederzijds respect ontstaat en je van elkaar kunt leren.

Op woensdag 28 september wordt er in de Grote Marktstraat te Den Haag een leermarkt ingericht waar betrokken organisaties zorgen voor een te leren activiteit. Zo kunnen bezoekers van de leermarkt kennismaken met leren in veel facetten. Een bijzondere rol is weggelegd voor staatssecretaris Mark Rutte en de wethouder van onderwijs van Den Haag Pierre Heijnen, die de Week van het leren en een leven lang leren in het algemeen onder de aandacht zullen brengen. De leermarkt in Den Haag vindt plaats tussen 12.30 uur en 16.00 uur.

Op de website www.weekvanhetleren.nl vindt u alle informatie over alle plaatselijke, regionale en landelijke activiteiten.