Ingezonden persbericht


'Xbox 360: First Look' tijdens Game On in Jimmy Woo te Amsterdam

Xbox 360 op de avond van 24 september te zien in trendy club

Schiphol-Rijk, 16 september 2005 - In de nacht van zaterdag 24 op zondag 25 september aanstaande is het opvallende design van de nieuwe Xbox 360 te bewonderen in de bekende Amsterdamse club 'Jimmy Woo'. Deze 'Xbox 360: First Look' vindt plaats tijdens het maandelijkse Game On evenement, waarbij bezoekers tal van klassieke 'retro' arcadegames kunnen bekijken en spelen. De aanwezigheid van de Xbox 360 laat zien dat de volgende generatie gaming - met high-definition beeld, surround sound geluid en online gaming - voor de deur staat.

Deze 'Xbox 360: First Look' loopt vooruit op X05: het wereldwijde Xbox 360-evenement voor de games- en entertainmentindustrie en de media, waar de Xbox 360 ook werkend te zien is. X05 vindt op 4 en 5 oktober plaats in Amsterdam.

De 'Xbox 360: First Look' vindt plaats tijdens de derde editie van Game On. Naast dansen op de beats van DJ's Jaziah, Ill-Co, Mr Speak en Mc Seven kunnen bezoekers van Game On zelf arcadegames spelen op de aanwezige kasten en deelnemen aan een gamecompetitie.

De 'Xbox 360: First Look' wordt georganiseerd door het evenementenbureau POP Events, in samenwerking met Microsoft. Jimmy Woo is een van de weinige exclusieve trendy clubs die Nederland kent en is volledig opgebouwd rondom mystieke Aziatische sferen. Jimmy Woo is die avond geopend voor het publiek zoals normaal. Jimmy Woo bevindt zich aan de Korte Leidsedwarsstraat 18 te Amsterdam en is geopend van 22.00 uur 's avonds tot 05.00 uur 's ochtends.