Ingezonden persbericht


POPCENTRUM PODIUM

H a r d e n b e r g

PERSBERICHT WK 38

'The Clash', 'Boulevard' en DJ Ron van der Beuken a.s. weekend naar Podium

Hardenberg-, Popcentrum Podium staat komend weekend bol van de topmuziek. 'The Clash of the Cover Bands' is een nationaal muziekcontest waarin tientallen Nederlandse coverbands per provincie strijden om de titel 'Beste Coverband'. De voorrondes voor Overijssel vonden plaats in De Troubadour in Hardenberg en voor het vervolg gaat het circus verhuizen naar de grote broer; Popcentrum Podium, waar aanstaande vrijdagvond de eerste halve finale gaat plaatsvinden. De tweede halve finale is op vrijdag 14 oktober. Op vrijdag 11 november is de Overijsselse finale en uiteindelijk vindt de landelijke finale plaats in Paradiso Amsterdam.

Vijf van de beste coverbands uit de voorrondes gaan vrijdagavond uitmaken wie naar de grote Overijsselse finale mogen. De bands die vrijdag vanaf 21.00 uur in de arena gaan verschijnen zijn: 2Q2GET (7-mans Pop, Rock coverband uit Hardenberg), Purple Mind (5-mans Rock coverband uit Dedemsvaart), Aldjonoma (5-mans Rock coverband uit Almelo), Point Blank (3-mans Rock coverband uit Emmen) en Inferno (7-mans Disco, Rock coverband uit Hoogeveen). De presentatie is in handen van Manuela Kemp.

BOULEVARD
Zaterdagnacht komt BOULEVARD naar Podium met 'The Hitstory Part 2'. Dat is de naam van het nieuwe audiovisuele spektakel van de Nederlandse Top 100-band 'BOULEVARD' en bevat recente hits, nieuwe acts, veel verkleedpartijen en nieuwe videopresentaties. En uiteraard zit The Hitstory Part 2 nog vol met nummers die iets betekend hebben in de muziekgeschiedenis. De show heeft datgene wat men vandaag de dag verlangt in discotheken en op poppodia en vandaar dat Podium de band (weer) uitnodigde. The Hitstory Part 2 brengt een overzicht van de popgeschiedenis van de afgelopen 40 jaar onder het motto: 'zappen in de tijd'. Nieuw repertoire wordt afgewisseld met oude nummers en medley's. maar ook acts die op Pinkpop en Lowlands hebben gestaan. Meer informatie op www.poppodium.nl.

DJ RON VAN DER BEUKEN
In de nieuwe discotheek van het Podiumcomplex 'Dance Dept.' Staat DJ Ron ven der Beuken zaterdagnacht tussen 01.00 en 03.,00 uur achter de draaitafels. Ron van der Beuken studeerde op het conservatorium en kwam bij toeval in de dance-scene terecht. Inmiddels is hij een gevestigde naam, kende successen via Radio 538 en heeft met name in de Scandinavische landen al veel hitsucces. Op het moment is hij druk met de talloze aanvragen voor het produceren van remixes voor namen als Quiksilver, G-Spott, 4 Strings, Sash, CRW, Blank & Jones, Macc Zimms, CRW, Katana, Dj Tatana, Nightlife, etc. Zaterdagnacht LIVE in 'Dance Dept.', onderdeel van Podium Hardenberg.

Einde Persbericht