Gemeente Wassenaar

Tina-Dag op Attractiepark Duinrell 18 september 2005

Zaterdag 24 september a.s. vindt voor de 14e achtereenvolgende keer de Tina-dag plaats op Attractiepark Duinrell. Er worden ruim 10.000 Tina-meiden in de leeftijd van 9 tot 15 jaar verwacht, die de verschillende activiteiten in het attractiepark zullen bezoeken. In de afgelopen jaren ontwikklede Tina-dag zich tot het grootste meidenevenement van Nederland.

Evenals voorgaande jaren probeert de gemeente, directie Duinrell, politie en brandweer het verkeer naar en vanuit Duinrell in goede banen te leiden.

Hiervoor zijn er verschillende maatregelen getroffen.

VERKEERSDRUK OP WASSENAARSE WEGEN!!!

Voor dit grootste meidenevenement van Nederland worden talrijke bussen ingezet. Dat zal menig Wassenaarder die dag, met name in de ochtend en middaguren niet ontgaan.

ONS ADVIES !!!

Om drukte op de weg te vermijden, wordt Tina - dagbezoekers aangeraden met het openbaar vervoer naar Duinrell te reizen. Er rijden de hele dag op vaste tijden speciale Tina-dag bussen vanuit Den Haag CS, Leiden CS, Transferium Leiden, Zoetermeer, Noordwijk, Katwijk en Valkenburg (ZH) naar Duinrell.

Een gedeelte van de Tina-meiden wordt weggebracht en opgehaald met de auto. Hiervoor is een speciaal systeem opgezet op de parkeerplaats van Duinrell, hetgeen de doorstroom van autos bevordert.

WAAR PARKEREN?

Op Tina-dag zelf kan er niet op Duinrell geparkeerd worden. Alle parkeerders gaan via de Katwijkseweg naar een vaste parkeerlocatie en worden vandaar uit met een gratis pendelbus naar het attractiepark gebracht. Voor meer informatie kan gebeld worden met attractiepark Duinrell BV, de afd. PR en Voorlichting, Annejette Scheer van Duinrell, Tel: 5155431,

Fax:(070) 5155 408, e-mail: pr@duinrell.nl