TROS

Hilversum, 20-09-2005
Afdeling Communicatie

Radio
TROS MUZIEKCAFÉ

Uitzending zaterdag 24 september
Radio 2 - 16.00 uur

Gasten tros muziekcafÉ zaterdag 24 september:

Dana Winner, No Blues, Mike Alviano en Jan Rot

In het Amsterdamse TROS MUZIEKCAFÉ ontvangt presentator Roderick Veelo ook deze week weer een aantal getalenteerde muzikanten.

De Belgische Dana Winner is bekend geworden met het nummer 'Westenwind'. Zaterdag komt zij met haar hele band naar TROS MUZIEKCAFÉ om haar nieuwe album te presenteren, waaronder de nieuwe single 'Sail Away'.

No Blues bestaat uit Ad van Meurs, Heytham Safia en Anne-Maarten van Heuvelen. Zij brengen een mix van folk-blues en Arabische muziek op hun laatste album.

Mike Alviano is een succesvolle singer/songwriter uit Canada. Hij tourt deze week door Nederland en zaterdag laat hij van zich horen in TROS MUZIEKCAFÉ.

Verder aandacht voor Nachtlied: het theaterproject van Jan Rot waarin hij samen met Bill van Dijk en Astrid Nijgh nieuwe Nederlandse vertalingen presenteert van beroemde nummers van o.a. de Beatles, Sinatra, Piaf en Rigoletto.

TROS MUZIEKCAFÉ komt ook deze zaterdag live vanuit Studiocafé De Plantage. U kunt de uitzending gratis bijwonen. De uitzending is van 16.00 tot 18.00 uur via Radio 2. Het adres is Plantage Kerklaan 36 in Amsterdam.

Voor meer informatie: http://www.trosradio2.nl/muziekcafe/




TROS