Ingezonden persbericht


Start bouw Obrechtstraat (Quirijnboulevard) Tilburg

Geachte persrelatie,

Op zaterdag 24 september a.s. vindt in Tilburg een verkoopinformatiebijeenkomst plaats in deellocatie Park Zuid van woningbouwproject Quirijnboulevard. De bijeenkomst is van 12.00 tot 15.00 uur. Deellocatie Park Zuid is bereikbaar via de ingang aan de Van Anrooijlaan, schuin tegenover basisschool De Sleutel.

Quirijnboulevard geeft - samen met een tweetal andere belangrijke herstructureringsprojecten - een ander gezicht aan het stadsdeel Tilburg-Noord. Quirijnboulevard draagt bij aan de verhoging van de kwaliteit van Tilburg-Noord en de leefbaarheid in de wijk.

Initiatiefnemers van Quirijnboulevard (totaal ca. 250 woningen, waarvan 41 woningen in deellocatie Obrechtstraat) zijn gemeente Tilburg en woningcorporatie WonenBreburg. Het bijzondere van het project schuilt onder andere in de oprichting van een gezamenlijke organisatie (WOM) met vertegenwoordigers van beide partijen. In dit samenwerkingsverband worden risico's én opbrengsten in de ontwikkeling gedeeld. Een ander opvallend projectonderdeel is de manier waarop inspraak geregeld is. Zo is de Raad van Advies, bestaande uit bewoners van Tilburg-Noord, betrokken bij de ontwikkeling van Quirijnboulevard en hebben de wijkbewoners invloed uit kunnen oefenen op de planvorming voor het project.

De bijeenkomst vindt plaats in één van de bijna opgeleverde woningen in het project, om geïnteresseerden een goed beeld te geven van de ruimte in de woningen en de praktische indeling. In deze woning zijn presentatiemiddelen van de diverse woningtypen, maar ook van het aan te leggen park aanwezig. Wij stellen u graag in de gelegenheid om de verkoopinformatiebijeenkomst bij te wonen.

Wij stellen het op prijs, als u ons vooraf laat weten of u aanwezig kunt zijn. Aanmelden kan via een afzonderlijk mailtje naar h.bose@zandbeek.com.