Fractie PvdA Rotterdam

Kom naar het laatste lijsttrekkersdebat van de PvdA

Aanstaande zaterdag (24 september) is het 4e en laatste lijsttrekkersdebat van de PvdA over De toekomst van de stad ! Wie wordt de leading man van de PvdA Rotterdam? Leer de kandidaat-lijsttrekkers kennen en kom naar dit laatste debat.

" Debat 4: De Stad in de Toekomst
Wanneer: Zaterdag 24 september
Hoe laat: 15:00 uur tot 17:00 uur, inloop vanaf 14.30 uur Waar: in het Nationale Onderwijsmuseum, Nieuwemarkt 1a, Rotterdam Centrum

De vier kandidaten gaan met elkaar in debat onder leiding van de bekende columnist en wetenschapper Ronald Plasterk. Thema is 'De toekomst van de stad'. In de pauze is er een optreden van het Kaapverdische duo Djuta Gomes en Jorge de Rosario*.

" Bekendmaking nieuwe lijsttrekker PvdA Rotterdam en feestelijk optreden van de lijsttrekker: Vrijdag 14 oktober. De locatie wordt nog bekend gemaakt.


- Djuta Gomes is geboren op het eiland Chiquinho (São Nicolau) in Kaapverdië. Op eenjarig leeftijd verhuist hij met zijn ouders naar Sal waar hij opgroeit en kennis maakt met muziek. Zijn grote inspiratiebronnen zijn Ildo Lobo en Bana. Samen met een aantal vrienden begint hij hier zijn muzikale carrière.


- Jorge do Rosário is geboren op het eiland Sal in Kaapverdië. Op veertienjarig leeftijd verhuist hij met zijn ouders naar Nederland. Hij groeit hier verder op en begint hier zijn muzikale carrière. Zijn grote inspiratiebron is Manu lima. Behalve muzikant is Jorge producent van de kaapverdiaanse zangeres Suzanna Lubrano.