Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Q-MUSIC GEEFT UNIEKE ROLLS ROYCE WEG

Hilversum, 23 september 2005 - Het nieuwste radiostation van Nederland is nog maar net begonnen of de eerste grote actie vindt al plaats. Q-music geeft namelijk een unieke compleet gepimpte Rolls Royce weg.

Deejay Jeroen van Inkel heeft de weddenschap gewonnen. Hij werd door zijn collega's uitgedaagd om binnen een week een echte Rolls Royce te vinden en het is hem gelukt. De auto komt uit 1964 en verkeert in een zeer goede staat. De Rolls is zelfs voorzien van een dvd-speler, enkele lcd-screens en een prachtig surround systeem! Helemaal gepimpt dus.

Vanaf maandag 26 september maken de luisteraars van Q-music kans om deze originele Rolls Royce, inclusief onderhoud, benzine en verzekering, te winnen. Om de actie extra kracht bij te zetten, laat Q-music de auto langs de A4 bij Schiphol omhoog takelen naar een hoogte van 5 meter. Krijgt vervolgens iemand de Rolls 'op de grond' dan is hij of zij de nieuwe eigenaar.

Elk uur krijgt één luisteraar bij Q-music een kans om te winnen. Hij of zij moet een vraag beantwoorden. Is het antwoord goed dan mag er het volgende uur weer worden meegespeeld en daalt de Rolls met een halve meter. Bij een fout antwoord echter gaat de wagen voor straf een hele meter omhoog en is er een nieuwe luisteraar aan de beurt. Op www.q-music.nl staat alle informatie over deze unieke actie.

Q-music is overal te beluisteren op 100.7 fm, 100.4 fm, de kabel en via www.q-music.nl.

//// EINDE PERSBERICHT ////

Noot voor de redactie,

Ingezonden persbericht