2e persbericht van zaterdag 24 september 2005

Eindhoven 24-09-2005 - Berichten uit de regio

Eindhoven: Verdachte autodiefstal aangehouden

Vrijdag rond 11.15 uur werd op de A12 bij Montferland een 25-jarige man uit Antwerpen aangehouden. Hij werd door de Duitse autoriteiten overgedragen aan Politie Brabant Zuid-Oost. Hij wordt er van verdacht betrokken te zijn bij de diefstal van een Porsche. De Porsche Cayenne werd op 12 september na een insluiping weggenomen bij een woning in Riethoven. De man is ingesloten voor verder onderzoek.

Eindhoven: Rijbewijs ingevorderd

Zaterdagochtend rond 2.10 uur is op de Jacob Oppenheimstraat een 40-jarige Eindhovenaar aangehouden. Hij reed in zijn auto door het rode licht. Agenten lieten hem daarom stoppen. Bij een controle bleek de man gedronken te hebben. Hij blies een promillage van ruim 0,95. Daar de man al eerder betrapt was met alcohol op achter het stuur is zijn rijbewijs ingevorderd. Proces-verbaal is opgemaakt.

Eindhoven: Snorfietser raakt rijbewijs kwijt

Op de Demer is zaterdagochtend rond 2.35 uur een 38-jarige Eindhovenaar aangehouden. Agenten zagen hem op zijn snorfiets door rood licht rijden en hielden hem staande. De agenten verdachten de man er van gedronken te hebben. Hij blies een promillage van ruim 1,7. Zijn rijbewijs is ingevorderd en proces-verbaal is opgemaakt.

Geldrop: Auto gestolen

Tussen donderdag 21.00 uur en zaterdag 14.00 uur is vanaf de Burght een auto gestolen. Het gaat om een zwarte Peugeot 206 met het kenteken 97-LT-GH.

Valkenswaard: Schapen uit wei gestolen

Tussen vrijdag 20.00 en zaterdag 10.30 uur zijn vanuit een wei aan de Hoppenbrouwers vijf schapen gestolen. Het gaat om vijf witte schapen, een kruising tussen een Texelaar en Flevolander. De schapen zijn ongeveer 60 cm. hoog. Een hangslot werd doorgeknipt.