Gemeente Sneek


Manifestatie 55+ Actief de winter door
Wat gaat u doen deze winter?
Een cursus fotografie, of toch nu eerst de computercursus? Deelnemen aan leuke activiteiten en zo de vriendenkring uitbreiden? Of kiest u voor verbetering van uw conditie en gaat u meer bewegen?

Kom in ieder geval zaterdag 24 september ideeën opdoen tijdens de manifestatie '55+ Actief de winter door'! Meer dan 50 organisaties informeren u en demonstreren alles op het gebied van hobby, cursussen, sport en recreatie. U kunt gedurende de dag vrijblijvend deelnemen aan diverse workshops, bijvoorbeeld internet-bankieren, yoga en Friese les. Ook kunt u uw conditie laten testen, en voor wie direct in beweging wil komen zijn er tal van mogelijkheden: kaatsen, bowls, tafeltennis, dansen, gymnastiek, nordic walking, tennis etc.etc. Kortom, volop te beleven en te doen, een goed begin voor een actieve winterperiode!

De officiële opening wordt om 10.00 uur verricht door wethouder Andries Ekhart. Hij geeft vervolgens aan Karl Noten (bekend van TV: 'Nederland in Beweging') het startsein voor de warming-up! Dus als u dit keer 'life' wilt meedoen.dat kan!

Vanaf 11.00 uur staan de standhouders voor u klaar, en beginnen de optredens, demonstraties en workshops.

* Programma Manifestatie 55+ Actief de winter door (29 kB)
* Programma Manifestatie 55+ Actief de winter door (9kB)

Een aantal sportorganisaties houden voor u open dag op eigen locatie, zo kunt u ter plekke kennis maken met hun bewegingsaanbod. Voor vervoer is gezorgd! Vertrektijden en route van het busvervoer staan bij het programma vermeld.
Organisatie
Deze manifestatie is een gezamenlijk initiatief vanuit het gemeentelijk breedtesportproject 'Impuls' en de sector ouderenwerk van Stichting Profiel. De organisatie is in handen van verenigingsondersteuners, de consulent ouderensport en de ouderenwerkers. In samenwerking met vele sportaanbieders, non profit organisaties en de zakelijke ondernemingen te Sneek wordt het mogelijk om bezoekers van alles te laten zien en te laten beleven tijdens de manifestatie. Zij verwachten honderden 55 plussers te inspireren om de winterperiode plezierig en actief door te komen. Door sponsoring van bedrijven en organisaties is zowel de entree als ook het busvervoer gratis!

Informatie
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Stichting Profiel, sector ouderenwerk, vragen naar Joke Stoutjesdijk, telefoon 0515 414162, of u kunt haar mailen: j.stoutjesdijk@stprofiel.nl

© copyright 2005 Gemeente Sneek - Laatste wijziging: 24-8-2005