Komend weekend: Full-Speed Zwolle

Expodia bv

Persbericht
Zaterdag 24 en zondag 25 september 2005
IJsselhallen Zwolle

Full-Speed brengt drifting naar Zwolle
In Japan en de VS kent men het fenomeen al langer: drifting, het met behulp van veel vermogen op de achterwielen slippend een bocht in- en uitgaan om op deze manier spectaculair een snel parcours te rijden. Deze vorm van autorijden, die alleen geschikt is voor diegenen die hun auto volledig beheersen, wordt tijdens Full-Speed Zwolle voor het eerst live gebracht op de terreinen van IJsselhallen. Onder de supervisie van Olaf Commijs, Nederlands specialist op het gebied van drifting, kan het publiek kennis maken met deze extreme vorm van autosport. Naast demonstraties zal ook een wedstrijdonderdeel Drift-Challenge deel uitmaken van dit spectaculaire nieuwe onderdeel van de tuningshow Full-Speed Zwolle.

Streetraces en Burn-Outs
Een ander spectaculair en nieuw onderdeel wordt gevormd door de straatraces. Deelnemers rijden hierbij tegen de klok en de snelste equipe ontvangt een prachtige beker. Er wordt gereden in diverse klasses. Een burn-out is binnen de tuningwereld een activiteit om op te kicken. In parkeerstand worden met veel vermogen beide aandrijfwielen van een auto op een hoog toerental gebracht. Rook, rubber en een royale knal tot besluit maken van een burn-out een spektakel op zich.

Presentatie van merkenclubs
Autoliefhebbers zoeken elkaar graag op. Om deze reden bestaan er in Nederland vele merkenclubs waarvan de leden er alles aan doen om de mooiste clubauto te bezitten. Vaak treft men deze clubs aan op parkeerplaatsen in het land waar zij een eigen meeting hebben. Met Full-Speed Zwolle vinden we de meest enthousiaste clubs bijeen. Zij informeren de bezoekers graag over hun merkliefde en activiteiten.

Full-Speed Zwolle: autobeleving en méér !
De productpresentaties van diverse aanbieders op het gebied van accessoires, chiptuning, in-car entertainment, window-tinting, uitlaatsystemen, navigatie en sportvelgen bieden de bezoeker vele mogelijkheden om de eigen auto te pimpen. Om te tonen hoe dit alles moet worden gemonteerd zijn er diverse demonstraties in de centrale hal. In het entertainment gedeelte zorgen DJs voor passende ritmes en zorgen de mooiste danseressen voor een aantrekkelijke afwisseling binnen al het autogeweld.

Meer nieuws via Full-Speed.nl
Via de site wordt het laatste nieuws het eerste gebracht. Vanaf 15 augustus vindt een wekelijkse update plaats over events, vragen van liefhebbers en ingezonden fotos.

IJsselhallen Zwolle bevindt zich aan de Rieteweg 4 en is goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. Entree 10,95 euro via www.full-speed.nl inclusief voorverkoopvoordelen. Entree aan de kassa 12 euro. Kinderen tot 12 jaar zijn -onder begeleiding- gratis.