Ingezonden persbericht


Geachte redactie,

Op zaterdag 24 september organiseert de Ferrari Club Nederland, in samenwerking met de stichting Doe een Wens, voor 70 kinderen met een ernstige nierziekte een spectaculaire ´Doe een plezier Rit´ in 70 Ferrari´s. Deze Rit zal o.a. leiden naar het Dolfinarium en naar het Nationaal Luchtvaart~Themapark Aviodrome.

Op verzoek van de Ferrari Club Nederland zenden wij u het persbericht over dit evenement, dat u als attachment vindt bijgesloten.

Voor meer informatie zijn bereikbaar:
Ferrari Club Nederland, Willem Meinders, tel. 06 5321 7218. Dolfinarium, Carin Smolders, tel. 0341 467 467.
Aviodrome, Peter van de Noort, tel. 0320 289858.

Kijk voor meer informatie op:
Persfoto's: www.aviodrome.nl/persfoto Overige persberichten: www.aviodrome.nl/nieuws/persberichten Perscontacten: p.vdnoort@aviodrome.nl Website: www.aviodrome.nl

Peter F.A. van de Noort
Hoofd PR en voorlichting
Nationaal Luchtvaart-Themapark Aviodrome
Adres: Pelikaanweg 50
8218 PG Luchthaven Lelystad
Telefoon:

0320 - 289 858
Fax: 0320 - 289 841
E-mail: p.vdnoort@aviodrome.nl Website: www.aviodrome.nl


KESTEREN, 1 AUGUSTUS 2005.

Persbericht "doe een plezier" rit - 24 september 2005

LS,

Op zaterdag 24 september organiseert de ferrari club nederland samen met de stichting "doe een wens" voor de 4e keer in successie de "doe een plezier rit". dit jaar speciaal voor een 70-tal jonge nierdialyse patienten uit heel nederland. sponsor voor dit evenement zijn de deelnemende ferraristen en de firma dirinco, die hiermee haar 20 jarige bestaan wil onderstrepen.

Vanuit het aviodrome in lelystad vertrekken rond 10 uur 's-morgens 70 ferrari's met elk een gastkind als navigator, voor een spannende puzzelrit. de puzzelrit gaat door de polders en langs de noord veluwe rand. de puzzelrit eindigt bij het dolfinarium in harderwijk waar de deelnemers worden getracteerd op een fantastische dolfijnen show.

Na de lunch vertrekt men in kolonne richting aviodrome onder begelei-ding van wel 20 motoragenten.

Na deze indrukwekkende ritten in een ferrari is het nu tijd voor een grondig bezoek aan het aviodrome museum. uiteraard kunnen de kinderen daar gebruik maken van de vluchtsimulator. maar ze zullen pas echt opkijken als ze een rondvlucht gaan maken in een echte helikopter.

De prijsuitrijking van de puzzelrit vindt aan het eind van deze onvergetelijke dag plaats tijdens het diner.

FERRARI CLUB NEDERLAND

WILLEM MEINDERS ROEL KUIPER
VOORZITTER VICE-VOORZITTER

Sophia Kinderziekenhuis


---- --