Ingezonden persbericht


Aan partners Rotterdam Basketbal

Rotterdam, 23 september 2005

Bestuur en management van Rotterdam Basketbal nodigen de partners van de club uit voor de presentatie van de selectie voor het seizoen 2005-2006 op maandagavond 3 oktober op het vlaggenschip van de Spido, de James Cook. Coach Erik Braal en zijn assistent Ronald van der Geest hebben de hoofdmacht, die vorig seizoen in de eredivisie als negende eindigde, in de afgelopen maanden aangevuld met drie nieuwe Amerikanen en de na twee seizoenen in de promotiedivisie op het oude nest teruggekeerde Stephan van der Schoot

Graag ontvangen wij u vanaf 18.30 uur op de Spido, aan het Willemsplein 85 aan de voet van de Erasmusbrug aan de centrumzijde. Om 19.00 uur zullen de gastheren namens de Spido, Annie Gruisen en Hans Borst, het sein geven om met de James Cook de nieuwe Maas richting Schiedam en Vlaardingen af te varen. Het programma voor de avond luidt als volgt:

18.30 uur Ontvangst
19.00 uur Afvaart
19.15 uur Presentatie selectie Rotterdam Basketbal 2005-2006 Voorstellen nieuwe sponsors Rotterdam Basketbal
Toelichting nieuwe structuur Rotterdam Basketbal
Start seizoen 2005/2006
19.45 uur Warm en koud buffet
21.00 uur Retour aan kade

Wij hopen u op 3 oktober te kunnen verwelkomen op de Spido. Parkeren is eenvoudig in de parkeergarage onder de voet van de Erasmusbrug. Het alternatief is reizen met het openbaar vervoer. Metrostation Leuvehaven en het eindpunt van tramlijn 5 bevinden zich op loopafstand van de Spido.

Graag vernemen wij, via bijgevoegde antwoordfax, of u aanwezig zult zijn. Graag tot 3 oktober a.s.

Met sportieve groeten,
Rotterdam Basketbal

Ruud Bijl
Voorzitter

Aanmeldingsformulier

Naam

Bedrijf

Adres

Postcode Plaats

Telefoon Fax

E-mail

? Ja, wij komen op maandag 3 oktober vanaf 18.30 uur met __ personen naar de presentatie van de selectie van Rotterdam Basketbal op de Spido.

? Nee, wij zijn helaas verhinderd

Dit formulier graag uiterlijk 28 september

faxen naar het kantoor van Rotterdam Basketbal:

010 - 277 17 24

of per mail:

info@rotterdambasketbal.nl


---- --