Ingezonden persbericht


Persbericht

Wie heeft het leukste huisdier van Nederland?

~ Eerste dierencommunity van Nederland schrijft verkiezingen uit ~

Amsterdam, 3 oktober 2005 Heb jij al een site gemaakt over jouw huisdier op www.jouwdier.nl? Dit is de eerste en enige community in Nederland waar jij je dier aan iedereen kan laten zien door heel eenvoudig een site over je huisdier te maken! Vertel nu aan andere kids waarom jouw Tijger, Vlekje of Max zo speciaal is en plaats de mooiste foto s van je lievelingsdier. Bovendien kun je vanaf dierendag jouw dier opgeven voor de verkiezing van Het leukste huisdier van Nederland ! Jouwdier.nl organiseert deze verkiezing samen met Kids for Animals.

Alle aangemelde dieren worden op http://hetleukstehuisdier.jouwdier.nl verzameld en vanaf 4 oktober kun je stemmen op jouw favoriet! Op 1 november worden de twintig genomineerde huisdieren bekend gemaakt. De baasjes van de genomineerde dieren krijgen allemaal een uitnodiging voor de uitreiking op 26 november in Dierenpark Emmen. Daar wordt de top vijf van de leukste dieren in de categorieën honden , katten , konijnen/knaagdieren en andere dieren bekend gemaakt. Een speciale jury bestaande uit Kids for Animals, Jouwdier.nl, Kidsplanet.nl en Kaboem.nl, bepaalt wie de titel Het leukste huisdier van Nederland mag dragen.

Alle genomineerde baasjes krijgen een heleboel leuke prijzen, zoals een VIP-rondleiding achter de schermen in het dierenpark, en degene met het leukste huisdier van Nederland krijgt een supergroot prijzenpakket. Dit pakket bestaat onder andere uit een echte fotoshoot met het winnende dier, een Nintendo DS met het spel NintenDogs en een kijkje op de redactie van Jouwdier.nl. Verder kun je prijzen winnen als: een ligkussen voor je hond, een kooi voor je konijn, een smulpakket voor je huisdier, een kattenspeeltunnel, dierenknuffels, kaarten van Winx en Yu-Gi-Oh!, een kadobox van prins en ploes en nog veel meer!

Het leukste huisdier van het jaar wordt mede mogelijk gemaakt door Nestlé Purina Petfoods, Silly Gifts, Beaphar, Prins Petfoods, Discus huisdieren speciaalzaken en Nintendo.

(319 woorden)

BERICHT VOOR DE REDACTIE

Over jouwdier.nl en newrulez

Jouwdier.nl is een initiatief van newrulez, gestart op 2 september 2005. newrulez is een dochter van ilse media bv; een dochter van Sanoma Uitgevers. Het huidige portfolio van newrulez bestaat uit de merken Kaboem.nl, Cu2.nl, Jouwdier.nl, Startpaginakids.nl en newrulez research & marketing. Daarnaast heeft newrulez een commercieel partnership met Kidsplanet.nl en de Sanoma jongeren sites. Newrulez volgt de ontwikkelingen in de jongerenmarkt op de voet. De komende paar jaar zal newrulez succesvolle mediamerken en concepten ontwikkelen en onderhouden, die gericht zijn op de doelgroep jongeren van 4 tot 25 jaar. Voor meer informatie over newrulez kun je terecht op www.newrulez.nl

Wil je de uitreiking in Dierenpark Emmen bijwonen? Neem contact op met:
Eline Kwantes
T: 020-8404737
E : eline.kwantes@newrulez.nl

Voor meer persinformatie:
Toon Branbergen
T: 020-8404747
E: toon.branbergen@newrulez.nl

LEWIS Global Public Relations

Hoevenweg 23
5652 AW Eindhoven
Nederland

Tel: +31 40 235 46 00
Fax: +31 40 235 46 01
Web: www.lewispr.com