Politie Zuid-Holland-Zuid

03/10 Alblasserwaard en Vijfheerenlanden

03-10-2005 - Persberichten District II

MISHANDELING
GORINCHEM De politie heeft op zondagmiddag 2 oktober een 33-jarige man uit Gorinchem aangehouden in een woning aan de Koningin Julianalaan. De man wordt verdacht van mishandeling van zijn 30-jarige vrouw. De man is in verzekering gesteld. Het slachtoffer heeft aangifte gedaan.

GEDRONKEN
PAPENDRECHT De politie heeft zondagavond 2 oktober een 39-jarige man uit Papendrecht aangehouden op de Burgemeester Keijzerweg. De man viel de politie op door zijn opvallende rijgedrag; er was sprake van extreem kleven, rijden over de busbaan om in te halen, rijden door rood licht en slingerend rijden. Na staandehouding merkten de agenten aan de man dat hij had gedronken. Het was te ruiken en te merken aan de houding en het praten van de man. Een blaastest wees uit dat de man teveel had gedronken (855 ugl). Hij kreeg een rijverbod van 10 uur. Ook bleek het rijbewijs van de man ongeldig verklaard. Er wordt proces-verbaal opgemaakt.

VERNIELING
GORINCHEM De politie heeft op zondagavond 2 oktober een 20-jarige vrouw aangehouden in de Dr. J.M. Den Uylstraat. De vrouw had de auto van haar vader beschadigd door er tegen aan te schoppen. Dit gebeurde na een woordenwisseling. De vader deed aangifte en de 20-jarige werd ingesloten. Omdat er al langer een probleem speelt met de 20-jarige zal voor haar een passend hulpverleningstraject worden gezocht.