Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Optimale bezetting van salesafdeling tegen minimale kosten en inspanning

InSearch Field Sales introduceert Lease An Employee

Utrecht, 3 oktober 2005 - InSearch Field Sales, specialist in werving en selectie van salesfuncties voor de buitendienst, introduceert Lease An Employee. Met Lease An Employee garandeert InSearch Field Sales optimale bezetting van de salesafdeling en bovendien persoonlijke begeleiding van de nieuwe medewerker. Een nieuwe formule die een oplossing biedt voor twee veel genoemde kritiekpunten op de recruitmentbranche: de hoge fees en de onbetrokkenheid van de recruiter na aanlevering van een nieuwe medewerker.

Wanneer een onderneming InSearch Field Sales inschakelt voor het invullen van een salesfunctie, presenteert InSearch op korte termijn een geschikte kandidaat. Vanaf dat moment betaalt de werkgever maandelijks een vast bedrag, "Dit bedrag is afhankelijk van het brutojaarsalaris en varieert van de maandelijkse kosten van een mobiel telefoonabonnement tot de kosten voor een leaseauto," aldus Bas Resink, directeur van InSearch Field Sales. Hoewel de nieuwe medewerker op de loonlijst van de werkgever komt te staan, blijft InSearch continu betrokken. Zo wordt de nieuwe medewerker zelfs begeleid door een personal coach. Mocht de salesman of -vrouw toch vertrekken, dan stelt InSearch tegen een minimale vergoeding zo snel mogelijk een nieuwe kandidaat voor.

Met de introductie van Lease An Employee denkt InSearch Field Sales de drempel voor het inschakelen van een recruitmentbureau een stuk lager te maken. Bas Resink: "Op de salesafdeling wordt het geld verdiend. Een tekort aan salesmensen is dus een situatie die je als werkgever graag voorkomt. Met Lease An Employee kun je tegen zwaar gereduceerde kosten gebruik maken van het netwerk en de expertise van een recruitmentbureau. Bovendien wordt de kans dat de nieuwe medewerker succesvol is, aanzienlijk vergroot door de persoonlijke begeleiding van een coach. Voor minder geld kun je hier als bedrijf zelf niet aan beginnen."

Over InSearch Field Sales
InSearch Field Sales (ISFS) is specialist in salesfuncties voor de buitendienst. ISFS maakt deel uit van InSearch Group, specialist in detachering, consultancy, werving en selectie en executive search in de business-to-business markt. Bij het recruiten van Field Sales scant ISFS de arbeidsmarkt pro-actief, 24 uur per dag, zeven dagen per week. Zie voor meer informatie: www.insearch.nl



Ingezonden persbericht