Eemland zuid, 10.30 uur

Utrecht 04-10-2005 - Nieuwsberichten district Eemland zuid

Geslagen

AMERSFOORT- Op maandagmiddag werd een man aangehouden na een mishandeling. Omstreeks 17.45 uur kreeg de politie de melding dat een 54-jarige man uit Amersfoort geslagen zou zijn door een even oude plaatsgenoot. Er werd aangifte gedaan door de Amersfoorter en op de Bloemendalsestraat werd de verdachte aangehouden en ingesloten voor verhoor.

Op het spoor

AMERSFOORT- Op maandagavond werden drie jongens aangehouden nadat ze bierflesjes van het viaduct hadden gegooid. Omstreeks 18.05 uur kreeg de politie de melding dat een groep jongens vanaf het viaduct aan de Amsterdamseweg bierflesjes naar beneden gooide. Ter plaatse troffen agenten de jongens aan. Onderaan het viaduct, lagen naast de spoorbaan enkele kapotte bierflesjes. Het drietal, in de leeftijd van 14 tot 17 jaar uit Amersfoort, werden aangehouden en meegenomen naar het bureau. Tegen hen is proces-verbaal opgemaakt voor baldadigheid.

Rijden onder invloed

LEUSDEN- Op dinsdagochtend werd een automobilist aangehouden omdat hij teveel alcohol had gedronken. Omstreeks 01.00 uur werd de 29-jarige man uit Leusden op de Zwarteweg gecontroleerd. Onderzoek wees uit dat hij teveel had gedronken en blies op het bureau 550 ug/l. Tegen hem is proces-verbaal opgemaakt.